News

Komentari 24

Buknuo požar u stanu, jedan je čovjek poginuo: 'Jurili smo van'

Buknuo požar u stanu, jedan je čovjek poginuo: 'Jurili smo van'

Stanarka zgrade u Balokovićevoj ulici u kojoj je buknuo požar ispričala nam je kako je vatra krenula iz stana na drugom katu. Svi su brzo izjurili van. Nažalost, jedan čovjek izgubio je život

U požaru stana u Zapruđu, u Balokovićevoj ulici, smrtno je stradao muškarac, priopćio je u ponedjeljak zagrebački Ured za hitne situacije, a mjesto događaja obišao je i zamjenik gradonačelnika Grada Zagreba Luka Korlaet. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Počeo je požar na drugom katu, mi smo svi izjurili van - ispričala nam je stanarka zgrade u Balokovićevoj ulici na kućnom broju 69. 

Zagreb: U požaru stana smrtno stradala jedna osoba

Vlasnik stana ispričao je za Večernji list kako je u šoku, a unutra je bio muškarac koji je trebao nekoliko dana odsjesti kod njega. 

Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba zaprimila je dojavu o razbuktalom požaru na drugom katu stambene zgrade u Balokovićevoj ulici br. 9. u 17.50 sati, a požar je lokaliziran brzom intervencijom 13 vatrogasaca i tri vatrogasna vozila.

U stanu je pronađena jedna muška osoba čiju su smrt konstatirali djelatnici Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba, navodi Ured.

Zagreb: U požaru stana smrtno stradala jedna osoba

Osim vatrogasaca i djelatnika Nastavnog zavoda za hitnu medicinu, na terenu su i djelatnici PU zagrebačke i Ureda za upravljanje u hitnim situacijama, a mjesto događaja obišao je i zamjenik gradonačelnika Grada Zagreba Luka Korlaet.

Zagreb: U požaru stana smrtno stradala jedna osoba

Uzrok požara bit će poznat nakon policijskog očevida. 

Najčitaniji članci