News

Komentari 72

Bulj prozvao Čermaka i Glavaša: 'Sramotna inicijativa za udbaške krvnike i likvidatore'

Bulj prozvao Čermaka i Glavaša: 'Sramotna inicijativa za udbaške krvnike i likvidatore'

Neki od potpisnika sramotnog zahtjeva za pomilovanje udbaških likvidatora još uvijek ugled imaju. Ako ga žele izgubiti onda će slušati Čermaka i ući u povijest kao oni koji su štitili udbaške likvidatore, kaže Bulj

Miro Bulj prozvao je Ivana Čermaka i Branimira Glavaša zbog istupa oko pomilovanja Josipa Perkovića i Zdravka Mustača. Čermak je jedan od potpisnika pisma generala koje su poslali predsjedniku Zoranu Milanoviću, a Glavaš je na Facebooku napisao da će uskoro reći sve što zna o Perkoviću nakon 1990., ali on nije među potpisnicima pisma.

- Poruka Čermaku i Glavašu!

Sramotna inicijativa za pomilovanje udbaških krvnika je jako uzdrmana zbog burnih reakcija naroda i branitelja. Već su dvojica generala povukla potpis, a uskoro će i ostali ako misle sačuvat obraz i ikakav ugled u narodu - piše Miro Bulj.

- Jučer se u očajničkom pokušaju da spasi propalu inicijativu javio Ivan Čermak i govorio u ime svih generala.  Tko je Ivan Čermak da govori u ime svih generala? On je svojim poslijeratnim poslovnim i interesnim aktivnostima odavno izgubio bilo kakav ugled u braniteljskoj populaciji i u narodu - dodao je Bulj.

- Neki od potpisnika sramotnog zahtjeva za pomilovanje udbaških likvidatora još uvijek ugled imaju.  Ako ga žele izgubiti onda će slušati Čermaka i ući u povijest kao oni koji su štitili udbaške likvidatore. Koliko su inicijatori ove sramotne inicijative očajni pokazuje činjenica da su danas aktivirali i Branimira Glavaša koji najavljuje da će reći sve što zna o Josipu Perkoviću - piše dalje Bulj.

- Nas ne zanima što o Perkoviću zna i misli Glavaš ili bilo tko drugi.  Nas zanima ono što je utvrdio sud i što je istina. A to je, da se i u slučaju Perkovića i u slučaju Mustača radi o udbaškim zločincima krvavih ruku. Kod Glavaša i generala nas jedino zanimaju motivi koji su ih potaknuli na ovu prljavu rabotu. Hrvatski narod će motive koji su ih potaknuli na ovo sramotno ponašanje sustavno istražit. I na kraju, ako žele da ih hrvatski narod pamti po dobrom i da na njih ne padne vječna sramota žurno će povući potpise - zaključuje Bulj koji, zanimljivo, ne spoimnje generala Antu Gotovinu koji je također među potpisnicima pisma.

Najčitaniji članci