Miro Bulj prozvao Ivana Čermaka i Branimira Glavaša: 'Sramotna inicijativa za udbaške krvnike i likvidatore' | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 72

Bulj prozvao Čermaka i Glavaša: 'Sramotna inicijativa za udbaške krvnike i likvidatore'

Bulj prozvao Čermaka i Glavaša: 'Sramotna inicijativa za udbaške krvnike i likvidatore'

Neki od potpisnika sramotnog zahtjeva za pomilovanje udbaških likvidatora još uvijek ugled imaju. Ako ga žele izgubiti onda će slušati Čermaka i ući u povijest kao oni koji su štitili udbaške likvidatore, kaže Bulj

VIDEO

Miro Bulj prozvao je Ivana Čermaka i Branimira Glavaša zbog istupa oko pomilovanja Josipa Perkovića i Zdravka Mustača. Čermak je jedan od potpisnika pisma generala koje su poslali predsjedniku Zoranu Milanoviću, a Glavaš je na Facebooku napisao da će uskoro reći sve što zna o Perkoviću nakon 1990., ali on nije među potpisnicima pisma.

- Poruka Čermaku i Glavašu!

Sramotna inicijativa za pomilovanje udbaških krvnika je jako uzdrmana zbog burnih reakcija naroda i branitelja. Već su dvojica generala povukla potpis, a uskoro će i ostali ako misle sačuvat obraz i ikakav ugled u narodu - piše Miro Bulj.

- Jučer se u očajničkom pokušaju da spasi propalu inicijativu javio Ivan Čermak i govorio u ime svih generala.  Tko je Ivan Čermak da govori u ime svih generala? On je svojim poslijeratnim poslovnim i interesnim aktivnostima odavno izgubio bilo kakav ugled u braniteljskoj populaciji i u narodu - dodao je Bulj.

Bi pa ipak ne bi? General Krešić više nije za pomilovanje bivših 'udbaša': 'Razmišljam o tome...'
Bi  pa ipak ne bi? General Krešić više nije za pomilovanje bivših 'udbaša': 'Razmišljam o tome...'

- Neki od potpisnika sramotnog zahtjeva za pomilovanje udbaških likvidatora još uvijek ugled imaju.  Ako ga žele izgubiti onda će slušati Čermaka i ući u povijest kao oni koji su štitili udbaške likvidatore. Koliko su inicijatori ove sramotne inicijative očajni pokazuje činjenica da su danas aktivirali i Branimira Glavaša koji najavljuje da će reći sve što zna o Josipu Perkoviću - piše dalje Bulj.

General Luka Džanko: 'Perković i Mustač zaslužuju pomilovanje'
General Luka Džanko: 'Perković i Mustač zaslužuju pomilovanje'

- Nas ne zanima što o Perkoviću zna i misli Glavaš ili bilo tko drugi.  Nas zanima ono što je utvrdio sud i što je istina. A to je, da se i u slučaju Perkovića i u slučaju Mustača radi o udbaškim zločincima krvavih ruku. Kod Glavaša i generala nas jedino zanimaju motivi koji su ih potaknuli na ovu prljavu rabotu. Hrvatski narod će motive koji su ih potaknuli na ovo sramotno ponašanje sustavno istražit. I na kraju, ako žele da ih hrvatski narod pamti po dobrom i da na njih ne padne vječna sramota žurno će povući potpise - zaključuje Bulj koji, zanimljivo, ne spoimnje generala Antu Gotovinu koji je također među potpisnicima pisma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 72

VIDEO

U KB Sveti Duh umrlo dijete (7) tjedan nakon operacije krajnika
ŠOK U ZAGREBAČKOJ BOLNICI

U KB Sveti Duh umrlo dijete (7) tjedan nakon operacije krajnika

Dijete je, sedam dana po učinjenoj tonzilektomiji i šest dana po otpustu iz Bolnice, dovezeno bez vitalnih funkcija, odgovorili su nam iz KB Sveti Duh

Spasili radnike koji je zatrpalo gradilište, a onda počeo curiti plin. Direktor: Još utvrđujemo...
VIDEO: DRAMA U ZAGREBU

Spasili radnike koji je zatrpalo gradilište, a onda počeo curiti plin. Direktor: Još utvrđujemo...

Na radilištu u Podsljemenu spašavali su muškarce koji su ostali zatrpani. Jedan muškarac ima ozljedu ruke, a drugi ima višestruke ozljede i prijelome, neslužbeno doznajemo.
VIDEO Obračun u noćnom klubu u Vodicama: 'Skrili smo se i čuli pucanje, čovjek je bio krvav...'
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Obračun u noćnom klubu u Vodicama: 'Skrili smo se i čuli pucanje, čovjek je bio krvav...'

VODICE - Oko tri ujutro čuli smo pucnjavu u klubu u Vodicama, javlja nam čitateljica. Dodaje kako su svi u panici krenuli prema izlazu. - Kad smo pobjegli iz kluba, otišli smo u ulicu iza njega, kako bi se sakrili. Pored nas je prošao čovjek s krvavim mrljama po vratu i majici - govori čitateljica. Policija nam je potvrdila da je sinoć došlo do fizičkog obračuna u Vodicama te da su izvidi u tijeku.