Obavijesti

News

Komentari 72

Bulj prozvao Čermaka i Glavaša: 'Sramotna inicijativa za udbaške krvnike i likvidatore'

Bulj prozvao Čermaka i Glavaša: 'Sramotna inicijativa za udbaške krvnike i likvidatore'

Neki od potpisnika sramotnog zahtjeva za pomilovanje udbaških likvidatora još uvijek ugled imaju. Ako ga žele izgubiti onda će slušati Čermaka i ući u povijest kao oni koji su štitili udbaške likvidatore, kaže Bulj

VIDEO

Miro Bulj prozvao je Ivana Čermaka i Branimira Glavaša zbog istupa oko pomilovanja Josipa Perkovića i Zdravka Mustača. Čermak je jedan od potpisnika pisma generala koje su poslali predsjedniku Zoranu Milanoviću, a Glavaš je na Facebooku napisao da će uskoro reći sve što zna o Perkoviću nakon 1990., ali on nije među potpisnicima pisma.

- Poruka Čermaku i Glavašu!

Sramotna inicijativa za pomilovanje udbaških krvnika je jako uzdrmana zbog burnih reakcija naroda i branitelja. Već su dvojica generala povukla potpis, a uskoro će i ostali ako misle sačuvat obraz i ikakav ugled u narodu - piše Miro Bulj.

- Jučer se u očajničkom pokušaju da spasi propalu inicijativu javio Ivan Čermak i govorio u ime svih generala.  Tko je Ivan Čermak da govori u ime svih generala? On je svojim poslijeratnim poslovnim i interesnim aktivnostima odavno izgubio bilo kakav ugled u braniteljskoj populaciji i u narodu - dodao je Bulj.

Bi pa ipak ne bi? General Krešić više nije za pomilovanje bivših 'udbaša': 'Razmišljam o tome...'
Bi  pa ipak ne bi? General Krešić više nije za pomilovanje bivših 'udbaša': 'Razmišljam o tome...'

- Neki od potpisnika sramotnog zahtjeva za pomilovanje udbaških likvidatora još uvijek ugled imaju.  Ako ga žele izgubiti onda će slušati Čermaka i ući u povijest kao oni koji su štitili udbaške likvidatore. Koliko su inicijatori ove sramotne inicijative očajni pokazuje činjenica da su danas aktivirali i Branimira Glavaša koji najavljuje da će reći sve što zna o Josipu Perkoviću - piše dalje Bulj.

General Luka Džanko: 'Perković i Mustač zaslužuju pomilovanje'
General Luka Džanko: 'Perković i Mustač zaslužuju pomilovanje'

- Nas ne zanima što o Perkoviću zna i misli Glavaš ili bilo tko drugi.  Nas zanima ono što je utvrdio sud i što je istina. A to je, da se i u slučaju Perkovića i u slučaju Mustača radi o udbaškim zločincima krvavih ruku. Kod Glavaša i generala nas jedino zanimaju motivi koji su ih potaknuli na ovu prljavu rabotu. Hrvatski narod će motive koji su ih potaknuli na ovo sramotno ponašanje sustavno istražit. I na kraju, ako žele da ih hrvatski narod pamti po dobrom i da na njih ne padne vječna sramota žurno će povući potpise - zaključuje Bulj koji, zanimljivo, ne spoimnje generala Antu Gotovinu koji je također među potpisnicima pisma.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a