Obavijesti

News

Komentari 71

Burgeri i kobasice od ribe: Za vas danas na Jarunu kuhaju vrhunski hrvatski chefovi

Burgeri i kobasice od ribe: Za vas danas na Jarunu kuhaju vrhunski hrvatski chefovi

Bogati program na Chill&Grillu danas starta već u podne. Uz vrhunske delicije Alma Čatlaka i Jasmina Hajrule tu je i koncert popularnih Soul Shadowsa i čak tri cooking showa

VIDEO

Ove godine omiljeni festival Chill&Grill čeka vas na novoj lokaciji - na Jarunu, između pizzerije Dalmatino i košarkaškog igrališta, u blizini prvog ulaza s Horvaćanske u Jarun. Današnji bogati program starta već u 13 sati kad je na redu cooking show Alma Čatlaka i Mesne industrije Ravlić. Slijedi cooking show restorana Byblos, a u 15 sati nikako ne propustite pravi kulinarski dvoboj između Čatlaka i chefa Jasmina Hajrule. Na današnjem meniju Čatlak će posjetiteljima pokazati kako se spravlja Slavonski burger s lukom i slasni ćevapi s grčkim jogurtom, a Hajrula će u kulinarskom showu Studenac marketa otkriti tajnu za svoj jedinstveni recept s kobasicom od bijele ribe. 

Donosimo vam i recept za jedno od jela prema savjetima chefa Čatlaka, a koje možete probati na Jarunu.  

Hot dog s Roštilj kobasicom 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sastojci za 4 osobe: 

  • 4 roštilj kobasice (Ravlić) 

  • 2 glavice luka 

  • 100 g naribanog sira (Cheddar) 

  • 100 g narezane slanine 

  • 1 staklenka Guacamole umaka 

  • 4 Hot dog peciva 

  • Senf, papir za pečenje 

Probne vožnje novog Citroena C4 

I danas možete već od podne provozati novi Citroen C4 koji je izložen na Jarunu. Probne vožnje odvijat će se još danas od 12 do 18 sati, pa, ako ste bacili oko na ovaj svestrani automobil ili samo želite zadovoljiti znatiželju, svratite za vikend na Chill&Grill i provozajte se u njemu. 

U 18.30 slijedi koncert benda Soul Shadows

Večeras na Jarunu svira jedna od najpopularnijih grupa u Hrvatskoj, a o kakvim se vrhunskim glazbenicima radi dovoljno govori činjenica da ih je svojedobno najutjecajniji američki portal za soul glazbu SoulTracks predstavio riječima: 'Da spoznate kako je soul glazba postala doista globalna i internacionalna, ne morate dalje tražiti od nove grupe koja dolazi iz Hrvatske - Soul Shadows'. 

Sutra tekma uz happy hour na šankovima

Sutra poslije posla svakako dođite na Jarun i od 18:00 sati bodrite naše Vatrene koji igraju u Kopenhagenu protiv Španjolske! Osim navijačke atmosfere i šest metara ekrana (3 plazme po 195 cm) osigurali smo vam hladnu i osvježavajuću cugu te odličnu klopu! Nakon utakmice (i nadamo se pobjede Hrvatske), ostanite chillati s ekipom uz odličan ritam DJ-a Stanka Bondže i gastro delicije vrhunskih restorana među kojima su Kitchen & Grill PLAC, KSS burgers, BBQ Hot Yard, Maredo, Wok by Matija i Jack 'n' Bowl, Pani, El Toro Restaurant & Bar i Byblos. Za slatko će se pobrinuti vrsni stručnjaci iz palacinke.hr. 

Detaljan program cijelog Chill&Grilla pogledajte ovdje. Tijekom deset dana festivala očekuje vas sjajna hrana i zabava, live svirke bendova i nastupi DJ-a te razne druge aktivnosti, čak i za one najmlađe.

Partneri projekta su Karlovačko, Pevex, Mesna industrija Ravlić, Visa, Meggle, Zvijezda, Cromaris, Vezak vina, Labud, Studenac market, Kotanyi, Citroën, Make It Count, Hrvatska Obrtnička Komora i Hilton.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina