Obavijesti

News

Komentari 97

''Čačić mi uništava posao jer sam mu odbio poslušnost''

''Čačić mi uništava posao jer sam mu odbio poslušnost''
3

Patafta je gradonačelnika Habuša nazvao ''Čačićevim potrčkom'' te smatra da je Habuševo odbijanje provođenja ugovora o smeću način na koji se Čačić osvećuje

VIDEO

Otvoreno tvrdim da Čačić koristi svoj položaj kako bi uništio posao koji smo sklopili s Gradom Varaždinom vezano uz zbrinjavanje otpada. To radi iz osvete zato što sam mu svojedobno odbio poslušnost, rekao je varaždinski poduzetnik Davor Patafta na konferenciji za medije koju je žurno sazvala njegova tvrtka T7 Vis kako govorili ugovoru koji je s Gradom Varaždinom sklopljen u vrijeme Čehokove vlasti, a odnosi se na zbrinjavanje varaždinskog otpada u Pataftinoj tvornici za mehaničko-biološku oporabu otpada. 

Patafta je ispričao kako ga je 2008. godine, prije no što je potpisan ugovor s Gradom, Radimir Čačić pozvao na sastanak. U to vrijeme, Čačić je bio župan Varaždinske županije te je predložio Patafti da se u Varaždinu izgradi palionica otpada. 

- Rekao mi je da, ako neću raditi kako mi on kaže, da će se osobno pobrinuti da nikad više neću raditi ništa na području Varaždinske županije. Rekao mi je tada da je on kršćanin, ali da za njega ne vrijedi ''tko tebe kamenom, ti njega kruhom'' nego ''tko tebe kamenom, ti njega sjekirom'' - kaže Patafta te je dodao da Čačić svoju prijetnju upravo provodi u djelo i pozvao ga da odstupi s mjesta potpredsjednika Vlade. 

Patafta je varaždinskog gradonačelnika Gorana Habuša nazvao ''Čačićevim potrčkom'' te smatra da je Habuševo odbijanje sprovođenja sklopljenog ugovora o smeću, način na koji mu se Čačić osvećuje. Nije mu jasno kako Čačić, koji cijelo vrijeme zagovara poduzetništvo i priča da podržava ulagače, želi sabotirati posao tvornici u koju je uloženo 180 milijuna kuna i koja bi otvorila 100 novih radnih mjesta.

- Razumijem Gorana kao čovjeka jer ga znam dugo kao mladog dečka da je on 10 godina živio i radio u šumi i da on ne razumije svijet papira i svijet zakona. Ne treba gradonačelnik ni sve znati - rekao je Patafta za varaždinskog gradonačelnika koji je po struci inženjer šumarstva. 

Poručio mu je neka zaposli stručnjake i savjetnike da mu pomognu riješiti ovaj problem i da se politički čvor raspetlja jer ne trebaju građani ili tvrtka Vis trpjeti zato što se on u ništa ne razumije ''ili mu politički tata ne da radi nešto''. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'
NAPISALA SVOJE ISKUSTVO

Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'

Došli smo u popodnevnim satima, svi, ali baš svi su bili maksimalno angažirani oko moje kćeri. Do te mjere kad sam pomislila: 'Ok, ljudi, to je samo mali prst. Čemu toliki angažman, napisala je