Čačić 'popljuvao' Švaljek: Mala Sandra, došla žena, pala s neba | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 55

Čačić 'popljuvao' Švaljek: Mala Sandra, došla žena, pala s neba

Čačić 'popljuvao' Švaljek: Mala Sandra, došla žena, pala s neba
1

Predsjednik Reformista i varaždinski župan u emisiji Novi dan, osvrćući se njezino vođenje Zagreba, zamjenicu guvernera HNB-a Sandru Švaljek je nazvao 'mala Sandra'

VIDEO

Radimir Čačić je u emisiji Novi dan N1 televizije negativno govorio o ideji da se iz natječaja za rukovodeća mjesta u državnim tvrtkama izbace stranački kadrovi.

- Jedna od tih genijalnih ideja koje se provlače u javnosti, a kako 'mali Ivica' zamišlja da se to radi, je ideja da se zabrani političko odlučivanje, nego da se ili kroz head hunting ili natječaj po spremi, uz potpunu eliminaciju članstva u strankama, odabiru kadrovi. Onda tek kreću pravi mehanizmi jer je onda i nećakinja mog kuma odličan kadar - kazao je Čačić i dodao da u tom slučaju počinju privatne igre.

- Ovako barem stranke kontroliraju procese, a na ovaj način ne kontrolira ništa, rekao je Čačić.

Na konstataciju voditelja Ivana Skorina da je Sandra Švaljek tako nešto pokušala provesti kada je bila na čelu Zagreba, Čačić je podcjenjivački rekao da 'to nije mali Ivica nego mala Sandra'.

Nastavio je propitivati stručnost Sandre Švaljek te je kazao da ona, prije nego ju je 'doveo gradonačelnik Milan Bandić, nije prije u životu ni čula što je to lokalna uprava'.

- Došla je žena, pala s neba, čovjek otišao u zatvor... Ona upravlja Gradom o čemu ne zna ništa, ni u grubo i ide s jednim tim 'mali Ivica' rješenjem koje se pokazalo, kao što se vidi sad po ugovorima koji su potpisivani, da je bilo još gore od onoga ranije. A između ostaloga u tom rješenju su bila neka rješenja koja su kasnije povučena, recimo zapošljavanje muža. Koliko se ja sjećam - rekao je Čačić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 55

VIDEO

Pakleni petak, Hrvatska opet u crvenom: Ovakve temperature očekuju nas tijekom cijelog ljeta
VREMENSKA PROGNOZA

Pakleni petak, Hrvatska opet u crvenom: Ovakve temperature očekuju nas tijekom cijelog ljeta

Danas će prevladavati sunčano i vrlo vruće. Poslijepodne u unutrašnjosti uz jači razvoj oblaka samo rijetko moguć poneki pljusak