News

Komentari 37

Čačić pričao o novom ministru, a na dlanu ispisao - šalabahter?

Čačić pričao o novom ministru, a na dlanu ispisao - šalabahter?

Radimir Čačić, šef Reformista, prvi je u večerašnjoj emisiji Otvoreno imao riječ oko novog ministra graditeljstva. Dok je pričao, gledatelji su primijetili da na dlanu ima nešto ispisano

U večerašnjoj HTV-ovoj emisiji Otvoreno gosti raspravljaju o novom ministru graditeljstva, Ivanu Paladini. Na početku emisije, novog ministra komentirao je Radimir Čačić, predsjednik Reformista. 

- Kod Stjepana Čuraja su bila dva jasna razloga zašto nije mogao biti ministar. Prvi jer je to bio direktno kršenje dogovora, a ne volim kad se ljudi ne drže riječi. Premijer me pitao hoćemo li ga podržati, rekao sam da hoćemo. Rekao sam da nemamo uvjet osim da svi u toj vladajući većini imaju korektan tretman. Ne možemo s jednim zastupnikom imati ministra - rekao je Čačić na početku. 

Dodao je kako je isprva preporučio nestranačke stručnjake. 

- Drugi dio je, ako idemo u iznimku, ako hoćemo sjesti ponovno, ako imamo posebno kvalitetnog čovjeka, dokazanog čovjeka, sposobnosti da rješava stvari, ok. Je li to Stjepan Čuraj? Ne - rekao je. 

Na pitanje o novom ministru, Čačić je rekao kako je on nezavisni stručnjak i da ga do jučer nikada nije vidio u životu. Poručio je kako ima iskustva, radio je na projektima... 

No, osim riječi koje je Čačić izgovarao, kamere su uhvatile i riječi koje je ispisao na dlanu svoje lijeve ruke. Iako se ne može razaznati što je točno čelnik Reformista napisao, očito je da je riječ o svojevrsnom - šalabahteru. 

Najčitaniji članci