Obavijesti

News

Popravak i zamjena autostakala na jednom mjestu

Popravak i zamjena autostakala na jednom mjestu
3

Kao vodeća tvrtka u Hrvatskoj za popravak i zamjenu stakala na vozilima, Carglass ima dobre poslovne veze s većinom osiguravajućih društava, što omogućava da svu dokumentaciu podnesu u vaše ime

Zaista je jednostavno, sve svoje resurse usmjeravamo ka obavljanju jedne jedine stvari - popravku i zamjeni slomljenog stakla na svim vozilima, bez obzira na marku, model ili starost.


Naš cilj u tvrtki Carglass® je riješiti vaš problem čim brže i pogodnije. Ukoliko niste u mogućnosti doći u Carglass® servisni centar, Carglass® može doći kod vas. Nudimo vam mogućnost izbora mjesta na kojem želite da vam pružimo našu uslugu. Možete dovesti svoje vozilo u našu podružnicu, ili ako vam je zgodnije, visokostručni tehničar iz tvrtke Carglass® vam može pružiti uslugu na mjestu koje vi odaberete, kod kuće ili na poslu.


S nama možete čak i putem Interneta zakazati sastanak radi popravka oštećenog stakla.
Ukoliko su vaša stakla osigurana, osiguravajuća tvrtka će osim zamjene prihvatiti i popravak malog oštećenja prednjeg vjetrobranskog stakla. Bez obzira što osiguranje plaća za vas, uvijek je bolje da se odlučite za popravak, jer time čuvate tvornički ugrađeno staklo.


Prije nego što vjetrobransko staklo zamijenimo novim, u tvrtki Carglass® uvijek prvo pokušamo popraviti oštećeni vjetrobran, štedeći vam na taj način i vrijeme i novac. Osim isplativosti, popravak je bolji od zamjene i zato što vlasnik ne mora brinuti postoji li njemu potreban vjetrobran na skladištu ili ga je potrebno treba naručivati, i tko zna koliko čekati. Popravak vjetrobranskog stakla traje od 30-45 minuta, ovisno o samome oštećenju. Osim na osobnim vozilima, isti zahvat se može obaviti i na teretnim, gdje je još isplativiji. 

Kontaktirajte Carglass već danas, na broj 0800 5880, i ostvarite popust od 15% na uslugu zamjene ili popravka stakla.


Inače, popravak stakla u Carglassu odvija se u svega nekoliko koraka, od kojih najduži traje svega tri minute i odvija se pomoću posebne Glass Medic opreme. Potom se uz pomoć posebnog alata izrađuje minijaturni ulaz kroz koji se u staklo utiskuje sredstvo za čišćenje. Minutu kasnije ono se izvlači uz pomoć vakumskog uređaja, a nakon što je pukotina ispražnjena od svih nečistoća u nju se pomoću posebnog Clock uređaja ubacuje ispun HPX4 Resin (akrilna kiselina i metakrilat) te se ulazna pukotina „vari“ uz pomoć posebene ultraljubičaste lampe. Tretirano mjesto potom se očisti od svih eventualnih viškova ispuna i posao je gotov!


Naše stručno osoblje je osposobljeno za reparature raznih vrsta oštećenja, no treba imati na umu da se popravci mogu obavljati samo na vjetrobranskom, dakle laminiranom staklu i da oštećenja ne smijiu bit veća od kovanice 5 kuna. U takvim slučajevima, zbog vrste, veličine ili mjesta oštećenja moramo zamijeniti cijelo vjetrobransko staklo. Zamjena vjetrobranskog stakla traje svega dva i pol sata nakon čega je Vaše vozilo spremno za daljnje korištenje.


Za razliku od vjetrobranskog stakla, zamjena bočnog stakla je u većini slučajeva nužna, a najbolje da je izvršite u našem servisu za auto stakla. Oštećeno bočno staklo mora se zamijeniti.


Za svaku izvršenu zamjenu stakla na vašem vozilu, kao i za popravak, Carglass® daje pisano jamstvo kojim se potvrđuje da su sva auto-stakla koja Carglass® koristi, proizvedena u europskim tvornicama stakala i pod istom specifikacijom i istim metodama proizvodnje kao stakla koja koriste proizvođači automobila. Sva auto stakla su iste kvalitete koja se označava oznakom OEM (Original Equipment Manufacturer). Jamčimo kvalitetu popravljenog ili zamijenjenog stakla za vrijeme dok vozilo posjedujete ili njime upravljate.


Ukoliko su vaša stakla osigurana, prvo napravite zapisnik u najbližoj poslovnici vaše osiguravajuće tvrtke, a potom posjetite Carglass®. Vaše osiguravajuće društvo pokriva štetu umjesto vas. Ne brinite; ako vaše osiguranje ne pokriva oštećenje stakla na vozilu, tvrtka Carglass® vam i dalje može pomoći.

Kontaktirajte Carglass već danas, na broj 0800 5880, i ostvarite popust od 15% na uslugu zamjene ili popravka stakla.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao