News

Komentari 4

Carla Bruni: Biti prva dama je lakše nego biti manekenka

Carla Bruni: Biti prva dama je lakše nego biti manekenka

Carla je izbrbljala kako nije 'šupljoglava' i da mora paziti što govori, no lakše joj je biti prva dama Francuske nego manekenka. Prvi put je javno rekla da je trudna

Carla Bruni (43) rekla je u intervjuu za francuski časopis kako joj je uloga prve dame manje zahtjevna i manje naporna nego prijašnja karijera modela. Usput je konačno medijima priznala da je trudna, što je vjerojatno bila najgore čuvana francuska tajna. Opet je ponovila da nije 'šupljoglava' i da jako dobro razumije dužnosti koje ima kao supruga predsjednika. Što se trudnoće tiče, rekla je kako je iznenađena i vesela zbog drugog djeteta, no nema pojma da li će dobiti dječaka ili curicu. Iako ju često uspoređuju s rastrošnom Marijom Antoanetom, Carla kaže da život prve dame nije razonoda. Trenutno se odmara u predsjedničkoj rezidenciji Fort de Bragancon na francuskoj rivijeri i priznaje da zadnjih dana nije 'prst pomakla'.

- Moj posao nije baš teret. To je funkcija sa svim svojim dužnostima, no zapravo nije previše zahtjevan. Moj muž je taj koji ima puno posla, a ja moram samo ići okolo s njime. Tri godine ovoga je manje zamarajuće nego deset godina manekenstva. Velika je to odgovornost, ne mogu izbrbljati što god hoću, no nisam šupljoglava i ovo je veličanstveno razdoblje mog života s muškarcem kojeg volim, rekla je Carla. Dodala je da se nada da će, zbog dobrobiti zemlje, njen suprug Nicolas Sarkozy (55) dobiti i drugi predsjednički mandat dogodine. 

Predsjednik ima dva sina Pierrea (25) i Jeana (23) iz braka s prvom ženom Marie-Dominique Culioli od koje se razveo 1996. Ima i 13-godišnjeg sina Louisa iz braka sa Cecilijom Ciganer-Albéniz od koje se razveo 2007. Carla ima sina Aurelija (10) sa profesorom filozofije Raphaelom Enthovenom. 

Najčitaniji članci