Obavijesti

News

Komentari 23

Čekićem si zakucala čavle duge 10 cm u prsa i glavu

Čekićem si zakucala čavle duge 10 cm u prsa i glavu
1

Umirovljenica (60) iz Beograda se pokušala ubiti. Zakucala si je čavle u tijelo. No čavao je promašio srce za nekoliko milimetara. Kirurzi su je spasili

VIDEO

Beogradski liječnici su u posljednji tren prošlog vikenda spasili suicidalnu umirovljenicu (60). Pokušala se ubiti tako što si je čekićem jedan čavao zakucala u grudi, a potom drugi u glavu. Htinu pomoć su pozvali susjedi. U bolnicu su je prevezli u kritičnom stanju. Izvadili su joj čavle duge čak 10 centimetara. Žena je imala psihičkih problema.
- Ekipa Hitne pomoći je brzo došla. Bili su šokirani vidjevši ženu kako leži na podu s ukucanim čavlima na grudima i glavi. Kraj nje su pronašli i čekić kojim si je zabila čavle. Prvo si je jedan zakucala u prsa, no on, srećom, nije oštetio srce. Drugi si je zakucala u glavu pa pala u nesvijest - ispričao je susjed. Liječnici nikad nisu vidjeli ovakav slučaj.
- U operacijsku salu smo unijeli ženu s dva čavla u tijelu! Ona je u teškom stanju, ali izvan životne opasnosti. Sreća u nesreći je što je čavao promašio srce za nekoliko milimetara. Da je pogodio srce, ne bismo je mogli spasiti. Uspjeli smo bez većega krvarenja izvaditi čavle - rekao je jedan od kirurga.
Srbijanski mediji navode i druge slučajeve bizarnih samoubojstava. Student Bojan Veljković iz Niša pred cijelom obitelji si je zabio nož u uho tako što je dršku noža prislonio na poklopac zamrzivača i snažno pritisnuo glavu. Rozalija Lazarević (51) iz Novog Sada popila je kutiju tableta pa legla u zamrzivač.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću
SPOMINJE I 'ČUVARA SUHOG ZLATA'

'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću

Podsjećamo, Pupovac je gostujući na N1 televiziji kazao kako Andrej Plenković nije imao drugog izbora, kako je Zoran Milanović krenuo normalno, a završio abnormalno...