Obavijesti

News

Komentari 1

Čelnici domaćih agencija uživo o budućnosti oglašavanja...

Čelnici domaćih agencija uživo o budućnosti oglašavanja...
1

Danas u 16 sati, u velikoj live panel raspravi na Facebook kanalu Digital Takeovera, stručnjaci iz vodećih domaćih marketinških agencija uživo govore o najbitnijim pitanjima koja se tiču oglašivačke scene

VIDEO

Nema industrije koju kriza uzrokovana epidemijom koronavirusa nije zaobišla. U novonastaloj situaciji i veliki i mali brandovi morali su bespogovorno prilagoditi svoje oglašivačke napore i pronaći nove komunikacijske kanale.

U live panel raspravi pričat ćemo o promjenama u ponašanju potrošača, kao i onima koje su zatekle oglašivačku industriju, načinu na koji su se brandovi transformirali, a navest ćemo i uspješne primjere iz globalne i domaće prakse.

Stručnjaci iz agencijskog svijeta o budućnosti oglašavanja

U live panelu koji će se održati u danas, 30.4., u 16 sati, na Facebook kanalu Digital Takeovera gostovat će Krešimir Renzo Prosoli, Luka Duboković i Damir Ciglar, te će s nama podijeliti najnovije informacije i savjete s tržišta. Uloga moderatora panela pripast će direktoru Content & Experience Creation odjela 24sata, Karlu Stojčeviću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovaj panel još je jedan u nizu online sadržaja koje 24sata donosi svojoj publici, te pruža kvalitetne informacije i donosi najnovije trendove, kako bi i u ova vremena ostali informirani i angažirani.

Eksperti s dugogodišnjim iskustvom

Krešimir Renzo Prosoli (izvršni direktor Real grupe) uspješno upravlja full service agencijom unutar koje posluje nekoliko različitih divizija. Brinu se da klijentima osiguraju cjelovitu uslugu tržišnog komuniciranja i medijskih rješenja, a ističu da je u današnje vrijeme, uz kreativnu i pametno osmišljenu, jasnu i zanimljivu poruku, bitno pronaći najbolji način kako doći do potencijalnih kupaca ili korisnika koji su neprestano u pokretu i nemaju puno vremena. 

Ove godine kampanja Čarli “Moj najbolji prijatelj” osvojila je nagradu MIXX, koja nagrađuje najbolje digitalne kampanje i alate/platforme u području tržišnih komunikacija, a poduzeće Labud - čista kvaliteta je u suradnji s Real grupom, agencijom Inspiracija digital i 24sata realizirao ovaj veliki projekt i postigao sjajne rezultate.

Luka Duboković (izvršni direktor i član Uprave BBDO Zagreb) u agencijskom je poslu preko 20 godina, od čega je veći dio radnog vijeka proveo u BBDO-u Zagreb gdje radi i danas. BBDO Zagreb već tri desetljeća uspješno kreira kampanje za najpoznatije domaće i strane kompanije i brandove.

Agencija je ove godine osvojila Grand Prix i zlatni Effie s projektom „Ostajemo di smo“ Zagrebačke pivovare, u kojem su sudjelovale i agencije Universal McCann te Degordian. Luka Duboković dugogodišnji je član stalnog vijeća suda časti pri HURA-i, te će nam iz prve ruke reći je li sada pravo vrijeme za branding i što bi poručio lokalnim brandovima za očuvanje stabilnosti poslovanja.

Damir Ciglar (direktor i suosnivač agencije Imago Ogilvy) upravlja svojom agencijom koja je međunarodno najnagrađivanija hrvatska agencija i jedna od vodećih na hrvatskom tržištu, a nudi usluge izrade integriranih marketinških rješenja. Njihov pristup je da inovativno, pametno i pozitivno vodi kreativnoj učinkovitosti, a to su dokazali titulom 9. najučinkovitije nezavisne agencije na svijetu (Effie Global Rankings 2016). 

Ove godine Pipi i Imago Ogilvy osvojili su Best in Show desetog, jubilarnog izdanja MIXX-a. Ciglar će u panelu podijeliti s nama svoju perspektivu trenutne situacije i je li ova situacija izronila neke novosti po pitanju oglašavanja, te koji su po njemu najznačajniji trendovi koji dolaze.

Ne propustite pogledati prvu online panel raspravu 

Panelisti, profesionalci hrvatske industrije tržišnih komunikacija, s dugogodišnjim poslovnim iskustvom, iz prve ruke će odgovarati na brojna aktualna pitanja o oglašavanju u doba korone, kao i posljedicama koje će ova globalna epidemija ostaviti na oglašavanje.

Ne propustite pridružiti nam se u live prijenosu na Facebook kanalu Digital Takeover-a danas u 16:00 sati.  
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

HDZ pao na 60 mandata, SDP na 42, DP na 14 mandata, Most na 11, Možemo ima 10 mandata
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

HDZ pao na 60 mandata, SDP na 42, DP na 14 mandata, Most na 11, Možemo ima 10 mandata

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata

UŽIVO Gužve na biralištima! Mnogi se žale da ih nema na listi. DIP se oglasio o izlaznosti
IZ MINUTE U MINUTU

UŽIVO Gužve na biralištima! Mnogi se žale da ih nema na listi. DIP se oglasio o izlaznosti

Hrvatska bira 11. saziv Sabora odnosno 151 zastupnika. Građani svoje pravo mogu iskoristiti do 19 sati, kada se birališta zatvaraju
FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača
NAJVEĆA IZLAZNOST U 24 GODINE

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača

U usporedbi s proteklim godinama, ova izlaznost je za šest postotnih poena viša nego 2020. godine, 5,3 posto više nego 2016. godine, a premašila je čak i rekordnu 2015. godinu kada je do 11.30 sati glasalo 21,55 posto