Obavijesti

News

Komentari 13

Čelnik Toronta puši 'crack', a njegov vozač prodaje 'travu'?!

Čelnik Toronta puši 'crack', a njegov vozač prodaje 'travu'?!
10

Policija ima snimku na kojoj se navodno vidi kako gradonačelnik Toronta Rob Ford puši 'crack'. Ipak, policija neće podići kaznenu prijavu, a Ford ne želi dati ostavku

VIDEO

Policija Toronta otkrila je snimku sa mobitela na kojoj se navodno vidi kako gradonačelnik tog grada, Rob Ford, puši 'crack', piše BBC

Ford na snimci navodno u ruci drži stakleni bong i puši crack. U njegovom su društvu još dvojica muškaraca, od kojih je jedan u međuvremenu ubijen u uličnom obračunu. O snimci se priča još od svibnja, a navodno su je vidjeli i neki novinari, no ona nikad nije javno objavljena. 

Ford sve demantira i dobija dati ostavku

Gradonačelnik Ford tvrdi kako nije uzimao crack i odbija dati ostavku. 

- Nema razloga da podnesem ostavku - rekao je Ford pred svojim uredom nakon što je šef policije Toronta Bill Blair rekao da su snimku pronašli na tvrdom disku kompjutera, te da je sadržaj snimke opisan u ranijim medijskim izvještajima.  

Policija neće podići kaznenu prijavu?

Ipak, policija nije podigla prijavu protiv gradonačelnika. 

- Na snimci nema ništa što bi potkrijepilo podizanje kaznene prijave - rekao je Blair. Dodao je kako je razočaran sadržajem snimke, ali da je ta tema "vrlo bitna za javnost i problem za grad". 

Detaljna istraga: 'Kopali' i po njegovom smeću

Dileri su u svibnju pokušali prodati snimku dnevniku Toronto Star. Dvojica novinara su pogledali snimku, ali su je novine odbile kupiti. Nakon prvih izvješća o spornoj snimci, policija je pokrenula veliku istragu protiv gradonačelnika i pojedinaca iz njegova okruženja. Pretraga je bila vrlo detaljna - čak su 'kopali' po Fordovom smeću.

Njegov vozač prodavao travu i htio prodati snimku?

Na kraju je Fordov službeni vozač završio s prijavom za posjedovanje i preprodaju marihuane. Čini se da je upravo on novinarima htio prodati video, zbog čega ga od danas terete i za iznudu. 

Rob Ford je za gradonačelnika najvećeg kanadskog grada izabran 2010. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario
POKUŠALI JE REANIMIRATI

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario

Oko 10.20 sati dobili su dojavu starije žene koja je rekla da ju je muškarac odgurnuo na ulici, nakon čega je pala, a njenog psa je udario nogom. Ubrzo joj je pozlilo te je preminula nakon reanimacije
Nova opcija za Plenkovića: S Vučemilović, Zurovcem i DP-om ima većinu bez SDSS-a i manjina
JE LI SLOŽIO KRIŽALJKU?

Nova opcija za Plenkovića: S Vučemilović, Zurovcem i DP-om ima većinu bez SDSS-a i manjina

Kako saznajemo, Vesna Vučemilović je i prije odluke predsjedništva Suverenista da ne idu s HDZ-om, dala potporu koaliciji HDZ-a i DP-a. Zurovec također ima drugačiji stav od svoje stranke i nije protiv HDZ-a.