News

Komentari 12

Chill&Grill 2021: Kad vas život baci u vatru, zapalite roštilj!

Chill&Grill 2021: Kad vas život baci u vatru, zapalite roštilj!

Možda ove izazovne godine roštilj, kao i život, moramo prilagoditi novim uvjetima, ali zato ćemo uživati dvostruko više! Pripremite se jer Chill&Grill dolazi u četiri najveća grada: Zagreb, Split, Rijeku i Osijek, a čekaju vas i brojna online iznenađenja

Svibanj je sve bliže, a to znači da i Chill&Grill uskoro kreće punom parom! Naravno, i ove se godine pridržavamo mjera, a osim na samom događaju, pregršt iznenađenja i nagradnih natječaja čekat će vas i na službenoj stranici Chill&Grilla 2021.

'Kad te život baci u vatru, zapali roštilj!'

Ovogodišnji moto C&G-a jasno daje do znanja da nas u roštiljanju ništa ne može spriječiti te da većinu situacija možemo okrenuti na pozitivu (uz pokoji ćevap). Okupite najbliže ljude i okrenite jedan dobar roštilj u inat svim problemima koji su vas gnjavili posljednjih mjeseci.

Uz to, priključite se i online svijetu Chill&Grilla te 7. svibnja na službenoj stranici festivala zaigrajte dva velika nagradna natječaja jer dijelimo odlične poklon pakete. Odabrane ekipe koje se prijave osvojit će rezervaciju lokacije za roštiljanje i veliki poklon paket sponzora Chill&Grilla koji uključuje sve što vam treba za uživanje u roštilju. Naravno, to je samo početak...

Događaj koji se ne propušta

Chill&Grill je najveći hrvatski street food festival, a prošle je godine preseljen na online platforme 24sata, na kojima je uspio okupiti tisuće Hrvata uz sjajne recepte, glazbu i druge zabavne formate. Taj uspjeh prepoznali su i svjetski stručnjaci te su ovaj festival nagradili srebrom na prestižnom natjecanju Native Advertising AWARDS. No, ove godine, dolazi u još boljoj verziji! Zato se pripremite i pratite platforme 24sata jer 7. svibnja otkrivamo više detalja.

Najčitaniji članci