Obavijesti

News

Komentari 30

Čitatelji su za bolesnu curicu Anastaziju prikupili 50.000 kn

Čitatelji su za bolesnu curicu Anastaziju prikupili 50.000 kn
3

Oporavlja se: Priča o teško bolesnoj djevojčici Anastaziji, koja od rođenja živi u zagrebačkoj bolnici, dirnula je čitatelje. Pomažu novcem, lijekovima, pelenama...

VIDEO

Suzani Udovičić (23), majci desetomjesečne Anastazije, koja od rođenja leži u bolnici s defektom trbušne šupljine, u tjedan dana nakon objave njene priče u 24sata na račun su čitatelji uplatili 50.000 kuna.

- Šokirala sam se vidjevši tako velik iznos novca. Zahvaljujem svima na pomoći. Zaista od srca - rekla nam je Suzana, koju već danima ljudi nazivaju, pitaju za bebu i nude pomoć. Umjesto novca mnogi su joj donosili odjeću, igračke, pelene...

- Bračni par koji se bavi uzgojem i prodajom zdrave hrane ponudio je da mi dijete opskrbljuje zdravim namirnicama i ljekovitim preparatima koje proizvode. To mi je jako važno zbog posebnog načina prehrane koji Anastazija treba - rekla je Suzana, koja se prije tjedan dana iz Vukomerca preselila u stan u bliže središtu Zagreba.

- Unajmila sam ga s dvije prijateljice, s kojima ću dijeliti troškove. Sad imam samo pet minuta pješice do kćerkice, a nadam se da ću je uskoro barem na nekoliko sati moći odvesti i izvan bolnice - dodala je.

Suzana je samohrana majka. Anastazijin otac ne želi imati nikakva posla s majkom, a ni s djetetom. Roditelji joj nisu u mogućnosti pomoći.

Beba je dosad već dva puta operirana. Kad se rodila, crijeva su joj bila izvan abdomena, izrazito kratko tanko crijevo, a debelo nerazvijeno. Već u prvome mjesecu života ugradili su joj centralnovenski kateter, preko kojeg organizam prima hranjive tvari u obliku otopine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga

Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ubojstvom je pod nadzorom policije

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.
Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar
STRAVA U MEKSIKU

Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar

Australce Calluma (33) i Jakea Robinsona (30) lopovi su ubili hicima u glavu i bacili u bunar. Obitelj je identificirala njihova tijela