Obavijesti

News

Komentari 155

Crna nedjelja: Policajci koje je zapalio još se bore za život...

Crna nedjelja: Policajci koje je zapalio još se bore za život...
9

Kristijan Keleminović (28) dva je policajca dočekao s kanistrom punim benzina i zapaljenom cigaretom. Svi su u komi. Kristijanov sin (5) ima, srećom, lakše ozljede

VIDEO

U jednoj je ruci imao kanistar, a u drugoj cigaretu. Dok se hrvao s policajcima, ispustio je opušak na kauč i svi su planuli, opisala je Slavica Keleminović stravu u Belovaru kraj Sesveta.

Njezin sin Kristijan Keleminović (28) u nedjelju se oko 14 sati polio kanistrom benzina i zapalio, a tijekom intervencije zbog obiteljskog nasilja stradala su i dva policajca iz postaje Sesvete, Pero Jeleč (24) i Marko Lasić (28), te Kristijanov otac Josip (65) i sin (5). Kristijan i dva policajca zadobili su ozljede opasne po život i smjestili su ih na Odjel intenzivne zagrebačke Klinike za traumatologiju. Njegov otac Josip također je teško ozlijeđen, no nije u životnoj opasnosti. Njega su prevezli u KB Dubrava. 

Prijetio je da će se ubiti ako ga supruga ostavi. Otišao je po benzin

Dječak je, nasreću, prošao samo s lakšim ozljedama. Navodno je opekao stopala kad je nagazio na užarene ostatke namještaja. Svemu je, kaže Kristijanova majka Slavica, prethodila svađa sa suprugom Gordanom.

- U subotu navečer bili su zajedno vani i pili. Došli su oko 3 sata. U nedjelju popodne posvađali su se zbog ključeva od automobila. Ona je trebala negdje ići i nije mogla naći ključ. Tvrdila je da je kod njega, a nije bio - rekla je Slavica. 

Kazala nam je da je oko 14 sati do njih u prizemlje dotrčao stariji unuk te im rekao da se tata i mama svađaju i tuku. Odmah su Kristijana pozvali u prizemlje kako bi ga smirili, a Slavica mu je skuhala kavu. Kristijan je bio rastrojen i prijetio je da će se ubiti ako ga žena ostavi.

Pokušali smo ga smiriti, a tad je kroz prozor ugledao policajce. Uzeo je kanister i polio se benzinom

Kristijan je izašao van do garaže i vratio se s kanisterom benzina od pet litara. Vikao je roditeljima da će se zapaliti ako pozovu policiju.

- Pokušali smo ga smiriti, a tad je kroz prozor ugledao policajce. Uzeo je kanister i polio se benzinom. Cijelo je vrijeme u ruci držao cigaretu - uzbuđeno je prepričavala njegova majka. 

Policajce posjetili ravnatelj policije i načelnik zagrebačke policije

Hrabre policajce iz Sesveta u ponedjeljak su u bolnici posjetili glavni ravnatelj policije Vlado Dominić i načelnik PU zagrebačke Goran Burušić, a navečer i ministar Ranko Ostojić.

- Njihovo stanje zasad je stabilno. Trenutno su uspavani, u umjetnoj komi zbog teških opeklina - kazao je Hrvoje Tomičić, šef Odjela za opekline Klinike za traumatologiju. Dodao je kako je zasad teško davati bilo kakve prognoze o oporavku.

Načelnik Burušić rekao je da još istražuju sve okolnosti događaja te kako je sada najvažnije da se oporave. Dodao je kako su u kontaktu s njihovim obiteljima te da su im ponudili pomoć.

>>> Više pročitajte u tiskanom izdanju 24sata

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 155
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu