Obavijesti

News

Komentari 0

Cura preživjela 27 uboda nožem i tri kliničke smrti

Cura preživjela 27 uboda nožem i tri kliničke smrti
3

Lucy (20) u trgovini je napao šizofreničar koji je mislio da ga ona progoni. Otkazala su joj pluća, jetra su bila probodena, kralježnica ozlijeđena...

VIDEO

Lucy Yates (20) iz Zapadnog Sussexa u Velikoj Britaniji mislila je da će umrijeti čuvši liječnike koji su uspjeli izbrojati 27 ubodnih rana na njenom tijelu. Napao ju je paranoični šizofreničar. Pluća su joj otkazala, jetra joj je bila probodena, kralježnica oštećena. Tri joj je puta srce stalo. Samuel Reid-Wentworth (22) priznao je krivnju za napad.
- Čudo je da sam živa. Zadnja želja bila mi je vidjeti dečka posljednji put - kaže Lucy koja je prvi put progovorila o napadu za Daily Mail. Toga dana s dečkom Peterom Johnom (20) uselila se u novi stan. Otišla je u trgovinu kupiti namirnice za večeru. Nije ni slutila da je slijedi psihički bolesnik. Mladić je prestao uzimati lijekove te je navodno mislio da ga Lucy progoni. Dok je birala čokoladu za dečka, Samuel ju je napao s leđa. Ubo ju je nekoliko puta nožem. Pala je na pod u lokvi krvi, no on nije prestajao. Žena koja se našla u trgovini uhvatila je Lucy za nogu i povukla je, pokušavajući je spasiti. No Samuel se zaderao na nju, pa se žena povukla.
- Ja sam psihopat, izbost ću i tebe ako je ne pustiš - viknuo je. Iz nekog razloga, Samuel je stao s napadom tek kad mu se obratio muškarac s mehaničkim pretvaračem glasa koji je nosio vjerojatno zbog operacije grla.
- Jasno ga se sjećam. Glas mu je bio čudan i zvučalo je kao da se jako muči dok priča - kaže Lucy. "Dosta je bilo, sinko, dosta je" rekao mu je muškarac.
- Bila sam u bolovima, ali ubode nisam osjećala. Sve mi se doimalo kao usporena snimka - ispričala je djevojka. Imala je više stotina šavova po cijelom tijelu, a liječnici su rekli da ju je spasila njena mladost. Da je bila samo pet godina starija, stanice se ne bi mogle tako brzo oporaviti. Kako joj je bila ozlijeđena i kralježnica, postojala je i opasnost da ostane paralizirana. Dva je mjeseca ležala u bolnici te se morala služiti invalidskim kolicima. Ipak, polako se oporavlja, povratio joj se osjet u udovima i lakše hoda.
- Neki ljudi kažu da sam oprostila napadaču, no nisam. Strašno sam ljutita na njega zbog svega kroz što sam morala proći. Nisam vidjela njegovo lice dok me napadao, nisam vidjela niti jednu sliku i ne želim, jer ne želim dati lice svojim noćnim morama - kaže Lucy i dodaje da je jedino dobro što je njena veza s dečkom sada jača no ikada. Na Valentinovo će im biti šesta godišnjica veze te se Lucy nada da će je zaprositi. Samuelu tek trebaju odrediti kaznu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu