Obavijesti

News

Komentari 8

Curi platio prostitutku, a ona ga ostavila zbog njega

Curi platio prostitutku, a ona ga ostavila zbog njega
1

Simon Branch iz Notting Hilla platio je prostitutku Marca (18) curi Jilly kako bi ispunio svoju fantaziju. Ona ga je ostavila i pobjegla s njim

VIDEO

Simon je dugo nagovarao Jilly da pristane biti s drugim muškarcem jer ga to uzbuđuje. Ona je napokon pristala, a Simon je za 1500 kuna doveo mladog Brazilca Marca.
Jilly je odmah skočila na zgodnog žigola, a Simon nije ni slutio da se njegova voljena djevojka na prvi pogled u njega i zaljubila.
- Simon i ja bili smo skupa tri godine. Tih zadnjih mjeseci često me nagovarao na seks s drugim. Mislila sam da se to nikad neće dogoditi, ali jedne večeri smo se napili i ja sam pristala. Nisam očekivala tako zgodnu prostitutku iako sam ga odabrala preko slike - priča Jilly, dodajući da je brzo zaboravila da ih Simon gleda kad ju je Marco počeo ljubiti.
Zgodni Brazilac i Jilly te večeri su se poseksali tri puta, a Simon je zadovoljno sjedio jer su se ostvarile njegove najluđe fantazije.
- Kad je Marco otišao, nisam prestajala misliti na njega. Simon je drugi dan otišao van, a ja sam nazvala agenciju i opet ga angažirala - dodaje Jilly koja se nastavila viđati s njim ne sluteći da će poslovni odnos prerasti u ljubav.
- Simon je bio slomljen jer on me je bacio u naručje drugom. Nakon dva mjeseca pokupila sam stvari i preselila se kod Marca koji se i dalje tri puta na tjedan bavi najstarijijm zanatom na svijetu. Znam da nije samo moj, ali escort je posao kao i svaki drugi. Nitko od mojih prijatelja ne može vjerovati da sam završila s prostitukom, ali on je jedna jako draga osoba. Ne smeta mi njegova biseksualnost jer je od početka bio iskren. U javnosti izgledamo kao svaki drugi normalni par - pohvalila se Jilly, dodajući da s Marcom želi obitelj, ali tad će se morati prestati baviti tim profitabilnim poslom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...