Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Curica (2) umrla: Majka plesala u klubu, a kći ostavljala gladnu

SAD: Curica je trebala u kolovozu navršiti tri godine. Majka je policiji rekla da je njezina curica rođena bolesna i da se zbog toga nije mogla dobivati na težini

Foto: Gewinnett Police Department
42 komentara

Devin Moon (29) iz američke savezne države Georgia ostavila je svoju kćer (2) da umre od gladi dok je ona nastupala u lokalnom klubu. Žena je dijete danima zanemarivala i ostavljala ga je samo svaku noć deset do 12 sati. Policija kaže da je curicu Reygan majka ostavljala u domu u gradu Lilburn te je odlazila plesati za novac. Curica je imala samo šest kilograma u vrijeme smrti. Moon je bila zaposlena kao plesačica no nije definirano kakva.

Majka je sama nazvala 911. Rekla je da curica ne reagira i da je hladna na dodir. Curica je trebala u kolovozu navršiti tri godine. Majka je policiji rekla da je njezina curica rođena bolesna i da se zbog toga nije mogla dobivati na težini.

Moon je uhićena krajem srpnja, dva dana nakon što je nazvala dežurne službe. 

Obdukcija je naime pokazala da je curica umrla od zanemarivanja i izgladnjivanja. Majka je zadržana u pritvoru bez mogućnosti plaćanja jamčevine, piše New York Post. 

Možda vas zanima i ovo:
Message