News

Komentari 9

Curica iz stana užasa naučila pričati i proslavila 6. rođendan

Curica iz stana užasa naučila pričati i proslavila 6. rođendan

Djevojčica koju su pronašli u stanu punom smeća i žohara naučila je pričati i sama se zna odijevati. Proslavila je 6. rođendan, a liječnici kažu i da će i dalje pratiti njen oporavak

Slučaj zanemarene djevojčice zgrozio je Rusiju početkom ožujka. Djevojčicu koja nije znala pričati pronašli su u stanu zatrpanom smećem, punim žohara. U akciji spašavanja policija je morala nositi i zaštitna odijela. 

Ogrlica koju je nosila urezala se u vrat pun rana, a djevojčica  nikad nije vidjela voće i bojala se vode. Zanemarenu, dehidriranu curicu nazvali su Ljubov (Ljubav). 

Sada iz Rusije napokon stižu i bolje vijesti. Djevojčica je proslavila šesti rođendan, a liječnici su zadovoljni njenim napretkom u proteklih nekoliko mjeseci, piše Life.ru.

Naučila je pričati, voziti romobil, zna se sama odijevati i postaviti stol. Druži se s drugom djecom i često je u šetnjama. 

Liječnici stalno prate njen razvoj, a u centru za socijalni rad kažu da se radovala poklonima za rođendan. 

Kad je pronađena curica, susjedi su ispričali da je majka prije pet godina došla kući s bebom, ali da ju je ubrzo poslala živjeti s bakom. Muža su joj deportirali u Ukrajinu. Međutim, beba je ipak bila kod kuće i kako se zasad čini, moguće je da odonda nije vidjela vanjski svijet.

Mowgli girl in Moscow flat

Nakon što je policija spasila dijete, majka se vratila, a susjedi su je spriječili da pobjegne. Ubrzo je uhićena pod optužbom pokušaja ubojstva i zadržali su je u pritvoru.

Susjedi su također posvjedočili da je žena često bila elegantno odjevena, pričala je da ima stalan posao i pomagala je u čišćenju zajedničkih prostorija u stambenom bloku u kojem su živjeli.

Najčitaniji članci