Obavijesti

News

Komentari 109

Curice u kampovima hrane na silu jer je debljina lijepa i seksi

Curice u kampovima hrane na silu jer je debljina lijepa i seksi
6

U Mauritaniji curice između 7 i 12 godina sile da jedu masnu i kaloričnu hranu. Normalno je da djevojčica od 12 godina u svoje tijelo dnevno unese 1400 kalorija

VIDEO

Debele  žene se u Mauritaniji smatraju lijepima i seksepilnima pa se mlade djevojke iz uglavnom ruralnih dijelova zemlje odvode u specijalne kampove gdje ih sile da jedu velike količine hrane. U kampu tvrde da je to za dobro djevojčica i da ih tako pripremaju za udaju. 

U kamp šalju djevojčice stare između sedam i 12 godina. Sile ih da jedu masnu i kaloričnu hranu. Normalno je da curica od 12 godina u svoje tijelo dnevno unese 1400 kalorija, a u kampu dnevno dobije porciju od 16.000 kalorija. Ako djevojčica odbije hranu, tuku je za kaznu. Cilj im je kažu, da curice budu, 'napuhnute kao baloni'.

Žene koje su bile u kampu su ispričale kako im je često bilo zlo i povraćale su koliko ih je bolio želudac. Neke su rekle i kako se nisu htjele udebljati jer su se htjele baviti sportom i trenirati. 

No većina njih je shvatila kako se neće moći udati ako se ne udebljaju.

- Imala sam 13 godina i više od 100 kilograma kada sam se udala za dosta starijeg muškarca. U 16. godini sam postala majka. Poslije poroda sam htjela smršaviti no moj muž to nije htio. Na kraju se rastao od mene. Počela sam izlaziti s prijateljicama i tek tada uvidjela da muškarci vole samo debele žene - kaže Zeinebou Mint Mohamed (26). Ubrzo je shvatila kako joj se muškarci udvaraju jer je debela.

- Govorili su mi da imam najljepše tijelo u gradu. Borili su se za mene. Kada sam shvatila koliku moć imam nad muškarcima, počela sam uživati u svom izgledu - kaže Zeinebou.     

Strije su seksi 

Osim debljine u Mauritaniji muškarci vole i strije na ženskom tijelu. Voditeljica kampa u kojem se djevojke prisilno debljaju kaže kako dobiva bonus od roditelja ako se kod djevojke pojave i strije. 

Gojaznost kao simbol ljepote

U Mauritaniji se djevojčice stare između 12 i 14 godina udaju za uglavnom starije muškarce. Kako bi se mogle udati djevojčice moraju biti debele. Smatra se kako su deblje curice fizički zrelije za brak. Osim toga, ako je curica debela, smatra se da potječe iz bogate obitelji. To se povezuje sa starim vjerovanjima kako je ugojena stoka simbol bogatstva. 

Nakon udaje žene tjeraju da ostanu kod kuće i njihov je posao da rađaju djecu.

Tradicija narušava zdravlje

Liječnici upozoravaju kako u Mauritaniji, uglavnom u ruralnim područjima, raste broj žena koje imaju problema s dijabetesom, bolestima srca i depresijom. No vlasti ne priznaju kako ti podaci imaju bilo kakve veze s tim što curice prisiljavaju da budu debele.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...