News

Komentari 0

Cvijeće na Bundeku: Floraart otvara se ovoga ponedjeljka

Cvijeće na Bundeku: Floraart otvara se ovoga ponedjeljka

Ova manifestacija od velikog je značaja za grad Zagreb. Bit će dostupno mnogo sadržaja, samo da nas još posluži vrijeme i da posjećenost bude još i veća od prošlogodišnje - rekao je Toljan

S početkom u 11:30 sati, danas je na Bundeku Organizacijski odbor grada Zagreba, na čelu s predsjednikom Milanom Bandićem održao konferenciju za novinare, kojom je najavljeno službeno otvaranje 51. međunarodne vrtne izložbe Floraart.

Konferenciju je otvorio Igor Toljan, predsjednik Izvršnog odbora, koji je rekao kako će Floraart početi u ponedjeljak, 30. svibnja, a trajat će do 5. lipnja, kada je zakazano svečano zatvaranje u 21 sat. Osim same cvjetne izložbe, na Bundeku će biti dostupni brojni sadržaji za sve generacije, popratne manifestacije, svakodnevni kulturno umjetnički programi, prodaja na štandovima te Floragrad, program za najmlađe posjetitelje.

­ Ova manifestacija od velikog je značaja za grad Zagreb. Bit će dostupno mnogo sadržaja, samo da nas još posluži vrijeme i da posjećenost bude još i veća od prošlogodišnje ­ rekao je Toljan.

Okupljenima se obratio i gradonačelnik Zagreba i predsjednik Organizacijskog odbora Floraarta, Milan Bandić, koji se zahvalio svim ovogodišnjim izlagačima i ljudima koji će doći na Bundek.

Posebnu zahvalu uputio je svim vrijednim zaposlenicima Zrinjevca, koji su zadnjih dana posadili preko 250 sadnica.

­ Dođite na Bundek i uživajte u zelenilu. ­ zaključio je Bandić.

Ulaz na izložbu je besplatan.

Najčitaniji članci