News

Komentari 32

Da izbjegne sudar skrenula na nogostup i "pokosila" djevojke

Da izbjegne sudar skrenula na nogostup i "pokosila" djevojke

Vozačica je pokušala izbjeći sudar s drugim vozačem te je završila na nogostupu gdje su se biciklima vozile dvije djevojke (20 i 17). Jedna cura je teško ozlijeđena

Na raskrižju Brze ceste i Ulice kralja Tomislava u Karlovcu, vozačica Škode Octavije zagrebačkih oznaka je oko 20 sati izletjela s ceste i "pokosila" dvije djevojke (20 i 17), koje su se nogostupom vozile na biciklima. 

Prema riječima očevidaca, žena je dojurila velikom brzinom iz pravca Mostanja. Bilo joj je zeleno svijetlo na semaforu, no jedan automobil, koji se uključio iz sporedne ceste, joj je oduzeo prednost. Kako bi ga izbjegla, vozačica je skrenula desno i završila na nogostupu. Autom je probila zaštitnu ogradu pothodnika i umalo završila u njemu, piše KAportal.

Djevojke su hitno prevezli u karlovačku bolnicu gdje im je pružena pomoć. Jedna je teško ozlijeđena, a jedna lakše. Navodno je na mjestu nesreće do dolaska policije ostao i vozač koji je Škodi oduzeo prednost. Za vrijeme trajanja očevida, promet Brzom cestom odvijao se normalno.

Najčitaniji članci