Obavijesti

News

Komentari 28

Studenti pisali test s kutijama na glavi, roditelji su poludjeli!

PONIZIO IH JE Roditelji studenata u Meksiku koji su pisali test s kutijama na glavi su u šoku i kažu da je profesor zlostavljao njihovu djecu pa traže od lokalnih vlasti da ga što prije smijene

Profesor iz Meksika je optužen da je prekršio ljudska prava i da je ponizio svoje studente jer ih je natjerao da tijekom ispita na glavama nose kartonske kutije. Profesor Luis Juárez Texis tvrdi da je samo htio spriječiti studente da ne prepisuju.

No fotografija je objavljena na društvenim mrežama i roditelji studenta su odmah reagirali. 

'Brinite se da djeca uče, a ne jer su im kutije na glavi'

- To je čin poniženja. Taj profesor je našu djecu fizički i psihički zlostavljao. Molimo federalne i državne vlasti i institucije da odmah otpuste Luisa Juáreza Texisa, profesora i direktora kampusa i osiguraju prava studentima. Nadam se da se neće olako prijeći preko ovog tipa nasilja i pozivamo vlasti da odmah reagiraju - objavili su roditelji na Facebooku.

Fotografija studenata je objavljena prošli tjedan i izazvala je brojne reakcije.

- Profesor je to izveo izvrsno. Studente nije niti na koji način ozlijedio, a roditelji bi se trebali više brinuti o tome da njihova djeca uče, a ne se brinuti zbog kutija - piše u jednom od komentara. 

Na sličnu ideju došli su i profesori 2013. godine u Tajlandu. studenti su tijekom ispita na glavama morali nositi "kacige" od papira, koje su im zaklanjale pogled na tuđe ispite, piše OddityCentral. 

Što vi kažete na ovo?