Obavijesti

News

Komentari 252

'Istina, odgrizao sam mu prst, učinio sam to u samoobrani'

'Istina, odgrizao sam mu prst, učinio sam to u samoobrani'
1

Philip Šarić (20), profesionalni MMA borac koji je u subotu oko 1 sat odgrizao palac Z. J. (35) zaštitaru In Bara na zagrebačkom Jarunu, kaže da se samo branio

VIDEO

Philip Šarić (20), koji je u subotu oko 1 sat u noći odgrizao palac Z. J. (35), zaštitaru In Bara na zagrebačkom Jarunu, kaže da se samo branio.

- Istina je da sam mu odgrizao prst, ali to sam učinio u samoobrani. On je mene prvi napao - tvrdi mladić rodom iz Kanade, inače profesionalni MMA borac.

'Nisam ni išao u In Bar, već u Best' 

Kako je izvijestila policija, mladić se posvađao, a potom i potukao sa zaštitarom te mu teško ozlijedio ruku. Prema prvim informacijama, Philip je želio ući u In Bar, no zaštitar ga nije pustio jer je Philip prije nekoliko mjeseci tamo napravio incident te su mu zabranili pristup. 

Philip priznaje da je u In Baru jednom napravio incident te da se, tjedan dana prije događaja, sukobio s istim zaštitarom. No, kazao je da kobne večeri nije pokušavao ući u In Bar, već je s prijateljem išao u klub Best.

'Drugi zaštitari su samo stajali i smijali se'

- Da bi došli do Besta morate proći kraj In Bara. Dok smo prolazili, odjednom me netko napao s leđa. Bio je to zaštitar s kojim sam se zakačio. Pretpostavljam da mi se htio osvetiti. Dok smo se hrvali na autu ostali zaštitari stajali su sa strane, gledali i smijali se - kazao je Philip. 

Drugim zaštitarima se valjda činilo kako je Šarić krhke građe te da će ga Z. J. brzo srediti.  

'Prvo me ugrizao, pa pokušao gurnuti palac u oko'

U tučnjavi se nisu štedjeli. Philip tvrdi da je zaštitar njega prvi ugrizao.  

- Dok sam se izvijao od boli, pokušao mi je gurnuti palac u oko. Tad sam ja njemu zagrizao prst. Odjednom mi je prst ostao u ustima. Tek tu je sve prestalo - tvrdi Philip. 

Zaštitaru nisu uspjeli spasiti palac

Kaže da su njegovog prijatelja, kad mu je htio priskočiti u pomoć, drugi zaštitari udarili u međunožje. 

Ozlijeđenog zaštitara Hitna je prevezla u Traumatološku bolnicu. Palac desne ruke nisu mu uspjeli spasiti. 

Policija je Šarića kazneno prijavila i pustila na slobodu

Nakon kriminalističkog istraživanja policija je kazneno prijavila Šarića. Pustili su ga na slobodu jer odvjetništvo za njega nije zatražilo pritvor. Inače, Šarić je član zagrebačkog Croatian Top Teama.

Priopćenjem su se obratili i iz hrvatske MMA lige.

Hrvatska MMA liga: Svaki istup izvan zakona najstrože osuđujemo

- Hrvatska MMA liga najstrože osuđuje ponašanje Philipa Šarića (19) koji je u noći na nedjelju sudjelovao u tučnjavi sa zaštitarom Z. J. (35) ispred kluba In Bar na zagrebačkom Jarunu. Mladi Šarić bio je član kluba Croatian Top Team i natjecao se u prvom krugu Hrvatske MMA lige gdje je izgubio od Patricka Pereše (Trojan Pula). Samim time, više se ne natječe unutar Hrvatske MMA lige. U slučaju da je prošao prvi krug, stav Hrvatske MMA lige bio bi jasan – svaki istup borca Hrvatske MMA lige koji iskače izvan okvira hrvatskih zakona, organizacija MMA lige najstrože osuđuje i trenutno diskvalificira iz daljnjeg natjecanja - piše u priopćenju. 

Pokrajac: Šarić se ovime isključio iz Croatian Top Team-a

Igor Pokrajac , bivši trener Philipa Šarića, na incident se osvrnuo riječima: 'Znaju se pravila u našem timu. Ne dopuštamo takve ispade'. 

- Šarić je već prije bio upozoren zbog svoga ponašanja. On je mlad i neiskusan, ali pravila vrijede za sve i moraju se poštivati. Ovim činom on je sam sebe isključio iz Croatian Top Team-a. Tolerancija na nasilje je jednaka nuli kod nas. Način borbe kojim se mi bavimo je sportski okršaj u MMA kavezu - oštar je bio Pokrajac. 

Hrvatska MMA liga, stoji u priopćenju, sustavnom organizacijom natjecanja daje priliku borcima da demonstriraju sport, a ne nasilje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 252
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa