Obavijesti

News

Komentari 5

Daju 17 milijuna kn: Gužve za subvencije za električne aute

Daju 17 milijuna kn: Gužve za subvencije za električne aute
4

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost danas je objavio natječaj za neposredno sufinanciranje kupnje energetski učinkovitih vozila. U uredima su gužve od ranog jutra.

VIDEO

Danas ujutro Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost na svojim stranicama objavio je natječaj za sufinanciranje energetski učinkovitih vozila. Od samog jutra zbog toga su ogromne gužve u uredima. U Fondu je na raspolaganju 17 milijuna kuna zbog čega ne čudi velika zainteresiranost građana.

Iznosi za sufinanciranje vozila su jasno definirani, pa tako za auto se može dobiti do 80 000 kuna, a za bicikl 5000 kuna

Važno je naglasiti kako se sve prijave mogu poslati i preporučeno poštom na adresu Radnička 80, 10000 Zagreb pri čemu će se gledati vrijeme kada je dokumentacija predana u pošti. Nakon što dođe sva pošta objavit će rang listu. 

U prijavi su ključna dva faktora: vrijeme i ispravna dokumentacija. Rangiraju se sve prijave po vremenu slanja i predaje u uredima, a bit će prihvaćene samo one koje sadržavaju potpunu dokumentaciju. Dakle ako je neka prijava poslana na vrijeme, a sadrži nepotpunu dokumentaciju ona neće biti prihvaćena, te će biti prihvaćena sljedeća s valjanom dokumentacijom. 

Na stranicama Fonda objavljen je cjelokupni natječaj.

"Sredstva Fonda dodjeljivat će se do isteka kalendarske godine ili do iskorištenja sredstava, ovisno o tome koji uvjet prije nastupi. U slučaju da su sredstva Fonda iskorištena prije isteka kalendarske godine Fond će na svojim mrežnim stranicama o istom izvijestiti zainteresirane podnositelje zahtjeva u kojem slučaju se ovaj Javni poziv zatvara. Ukoliko se u kratkom roku zaprimi veći broj prijava, Fond u svrhu utvrđivanja preostalih financijskih sredstava zadržava mogućnost privremenog zatvaranja poziva."

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca