Obavijesti

News

Komentari 158

Dalija Orešković se rastaje: 'Ma teže mi je palo što sam prošlog tjedna morala uspavati kujicu'

Dalija Orešković se rastaje: 'Ma teže mi je palo što sam prošlog tjedna morala uspavati kujicu'
1

Dalija se prije dva mjeseca iselila iz zajedničkoga stana u centru grada te se vratila roditeljima, a da im brak ne funkcionira priznali su si još krajem prošle godine

VIDEO

Na prvi dan kampanje i na njezin rođendan u mediji je izašla priča kako se Dalija Orešković, najpoznatije lice Stranke s imenom i prezimenom, rastaje od supruga. 

- Mogu vam reći da mi je puno teže od rastave palo što sam prošli tjedan morala uspavati svoju kujicu Lunu. Bila je teško bolesna no zajedno smo provele prekasnih 12 i pol godina - kaže nam Dalija. Htjela se, kaže, našaliti kako su je mediji za rođendan počastili objavom o rastavi no dodaje: "Ljudi bi to krivo mogli protumačiti."

POGLEDAJTE VIDEO: Stranka s imenom i prezimenom 

Pokretanje videa...

04:37

Zamolila je za razumijevanje oko njezinih privatnih odnosa o kojima ne želi razgovarati.

- Nema se tu što niti reći. To uostalom nije od jučer i trudim se koncentrirati na obaveze koje imam, na kampanju i parlamentarne izbore. Sve mi se nekako u isto vrijeme poklopilo, no nadam se da će ova godina biti bolja - iskreno će Dalija.

U braku s Franom Leticom dobila je dvije krasne blizanke. Kako doznajemo, ona i bivši suprug trude se da djecu poštede njihova razlaza pa oboje brinu o njima.

Dalija se prije dva mjeseca iselila iz zajedničkoga stana u centru grada te se vratila roditeljima, a da im brak ne funkcionira priznali su si još krajem prošle godine. Bilo je to vrijeme kada se Dalija mučila skupljati potpise za predsjedničke izbore. Da li je angažman u politici kumovao razvodu nije htjela komentirati. 

Zagreb: Izborni stožer Dalije Orešković

Za knjigu Crna Dalija, u najintimnijem intervjuu do sada, ispričala je sve o svome životu pa i kako je upoznala Franu. 

- Upoznala sam ga radeći s njim u istom odvjetničkom uredu. Radi se o odvjetničkom društvu Gorana Mikuličića, u kojem sam ja u vrijeme upoznavanja već imala status odvjetnika, a Frane Letica, s obzirom da je pet godina mlađi, bio je odvjetnički vježbenik. Nije to bila ljubav na prvi pogled - rekla je. Sjeća se i što je prvo bila pomislila kada ga je ugledala.

- Pomislila sam kako je žgoljav - rekla je nasmijano. Opisala je kako su gotovo tri godine sjedili jedno nasuprot drugoga.

- Ono što me privuklo, a to mi je i inače najprivlačnije na svakom muškarcu, je to da je iznimno inteligentan, a uz to duhovit i zaigran - pričala je Dalija. Ono što ju je posebno kod Frana tada bilo privukli jest pažnja koju je pružao baki.

- Frane je bio sušta suprotnost svega što sam do tada poznavala. Prikazivao se kao iznimno brižan, nježan, obitelji privržen dečko. Na primjer, pričao mi je kako živi s roditeljima, bakom i tetom te kada ostane sam s bakom, vodi je u šetnju u Botanički vrt. Pored toga izvodio je nekakve šaljive stvari. Mislim da bi se naši šefovi zgrozili da su tada to vidjeli. Sjećam se da kada su se u vrijeme Uskrsa u novinama dijelile naljepnice za jaja, on bi čekao da se maknem od računala pa mi cijeli ekran oblijepio time. A jednom smo imali božićni domjenak i znalo se da će doći i mala djeca djelatnika kancelarije, pa smo pripremili kutiju s igračkama za njih. Ta kutija je ostala i nakon tog domjenka. Jedne večeri, do kasna sam ostala sa strankom na sastanku. Svi ostali iz ureda su već odavno otišli kući. Kad sam se vratila cijeli moj radni stol je bio aranžiran s 50-tak plišanaca. Bili su to mali znaci simpatije. Tek tri godine kasnije uslijedila je ljubav - ispričala je Dalija.

Sada ide sama kroz političke izazove i paralelno radi promjene u svom životu i na političkoj sceni. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 158
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

UŽIVO Šest Rafalea stiže danas u Hrvatsku, evo gdje će ući u zračni prostor: 'Čut ćete ih'
SVE JE SPREMNO

UŽIVO Šest Rafalea stiže danas u Hrvatsku, evo gdje će ući u zračni prostor: 'Čut ćete ih'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Policajci priveli krivog čovjeka u Zagrebu i polomili ga: ‘Sram me. Nismo ni znali da je slijep'
SUSJEDI SU ZGROŽENI

Policajci priveli krivog čovjeka u Zagrebu i polomili ga: ‘Sram me. Nismo ni znali da je slijep'

Nisam imao bijeli štap jer taj teren dobro poznajem. Sestrična im je vikala moje ime i da sam slijep te da imam člansku iskaznicu Saveza slijepih, rekao je Stevan Jambrešić na sudu