Obavijesti

News

Komentari 54

Dalmatiner spasio 'prijatelja' iz četiri metra duboke zemunice

Dalmatiner spasio 'prijatelja' iz četiri metra duboke zemunice
3

Svi su bili šokirani kad su čuli cvilež iz dubine zemlje na nepristupačnom dijelu Marjana. Pozvali su vatrogasce koji su uskoro izvukli Blekija iz duboke zemunice

VIDEO

Dalmatiner Santo spasio je svog prijatelja mješanca Blekija koji je tri dana i tri noći proveo zarobljen u zemunici na Marjanu.

Početkom prošlog tjedna Bleki je šetao s vlasnicom na njihovoj svakodnevnoj ruti po Marjanu. U jednom trenutku pokraj njega je prošlo nekoliko biciklista. Bleki se prepao i pobjegao, te doslovno nestao.

Vlasnica ga je odmah počela tražiti, a u potragu su krenuli i članovi njene obitelji. Tražili su ga puna dva dana, ali od njega nije bilo ni traga ni glasa. Tada su u pomoć doveli Blekijevog starog prijatelja, dalmatinera Santa koji ga je uskoro nanjušio. 

Svi su bili šokirani kad su čuli cvilež iz dubine zemlje na nepristupačnom dijelu Marjana. Pozvali su vatrogasce koji su uskoro izvukli Blekija iz četiri metra duboke zemunice:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Zemunica je bila prekrivena granjem i travom. Bila je duboka četiri metra i pas nije imao nikakve šanse da se sam iz nje izvuče, rekao nam je Ante Sabljić, vatrogasac koji je izvukao Blekija:

Zemunica je bila prekrivena granjem i travom. Bila je duboka četiri metra i pas nije imao nikakve šanse da se sam iz nje izvuče

- U zemunici je bilo svega i svačega, od kostiju od hrane do brojnih torbi, kesa, svega i svačega. Najvjerojatnije tu obitava neki beskućnik, iako je sama zemunica prava opasnost i za ljude. Naime, bila je dobro sakrivena, a ni čovjek se iz nje ne može izvući bez ljestvi jer je duboka više od četiri metra. Blekija sam izvukao bez problema, brzo smo se sprijateljili i izašao sam iz zemunice s njim u naručju, rekao nam je Sabljić.

Uslijedio je posebno dirljiv susret Blekija i njegovih vlasnika, te susret sa spasiocem Santom.

Inače, Bleki je kao štene prije nekoliko godina pronađen upravo na Marjanu, ostavljen u kaktusima nedaleko od zoološkog vrta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.