Obavijesti

News

Komentari 63

U Gorskom kotaru pao snijeg, Pulu 'poharao' olujni vjetar

U Gorskom kotaru pao snijeg, Pulu 'poharao' olujni vjetar
25

HAK je izvijestio da su zbog bure zatvorene: dionica autoceste A1, između čvorova Posedarje i Gornja Ploča, A6 Rijeka Zagreb, između čvorova Kikovica i Delnice

VIDEO

Nakon ljetnih temperatura proteklih dana, u nedjelju je naglo zahladilo pa je tako u Delnicama u sedam sati izmjereno dva stupnja Celzija, u Gospiću šest, u Krapini, Otočcu, Zagrebu i Karlovcu sedam stupnjeva Celzija. Danas će vrijeme biti pretežno oblačno s kišom i na Jadranu s pljuskovima i grmljavinom te prohladno.  Najviša temperatura na kopnu će biti 13, a na Jadranu do 24 stupnjeva Celzija. U Gorskom kotaru je napadalo i nekoliko centimetara snijega, a u 9 sati na meteorološkoj postaji Parg kod Čabra, gdje pada jak i neprekidan snijeg, izmjerena je temperatura od jednog Celzijeva stupnja. 

- Jučer nas je grijalo skoro 30 stupnjeva, a danas je svega dva ili tri stupnja - rekao nam je čitatelj koji je u nedjeljno jutro fotografirao snijeg u mjestu Lučice pokraj Delnica  

Na Zavižanu su 8 sati izmjereni tri centimetra snijega i temperatura od minus 3 Celzijeva stupnja, a padao je umjeren snijeg.

U ponedjeljak će također biti oblačno s mjestimičnom kišom, posebno na istoku i jugu zemlje. Sunčanih će razdoblja biti u zapadnim i sjeverozapadnim predjelima te na sjevernom Jadranu. Najviša temperatura će na kopnu biti 16, a na moru 21 stupanj Celzija. 

HAK je u nedjelju ujutro izvijestio kako su zbog olujne bure za sav promet zatvorene: dionica autoceste A1, između čvorova Posedarje i Gornja Ploča, A6 Rijeka Zagreb, između čvorova Kikovica i Delnice i Krčki most.

Jadranskom magistralom (D8) od Bakra do Senja i od Karlobaga do Sveta Marija Magdalena i državnom cestom D54 Maslenica-Zaton Obrovački smiju voziti samo osobna vozila.

Na Paškom mostu zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I.skupina), na Jadranskoj magistrali (D8) od Senja do Karlobaga dodatno za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom. U prekidu su trajektne linije: Jablanac-Mišnjak i Prizna-Žigljen i svi katamarani na riječkom području.

Jak vjetar čupao stabla

Pulu je "poharao" olujni vjetar. Čupao je stabla i razbacao stolove na terasama kafića. Jutros je u gradu bilo samo 10 stupnjeva Celzija. 



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa