News

Komentari 34

Darinko Kosor: Iz Vlade trebaju otići i ministar Kuščević i HNS

Darinko Kosor: Iz Vlade trebaju otići i ministar Kuščević i HNS

HNS podržava Milanovića te preko župana Posavca zagovara izlazak iz koalicije i ne vidim kako bi više bili partneri, ustvrdio je Kosor čija je stranka koalicijski partner u Vladi

Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor poručio je u subotu kako iz Vlade trebaju otići i HDZ-ov ministar uprave Lovro Kuščević i HNS, dodajući međutim kako takvu odluku treba donijeti premijer Andrej Plenković.

"Po našem mišljenju iz Vlade trebaju otići i Kuščević i HNS. No, takvu odluku treba donijeti predsjednik Vlade", odgovorio je Kosor Hini komentirajući u SMS poruci zahtjev HNS-a za odlaskom ministra uprave Lovre Kuščevića iz Vlade.

HNS podržava Milanovića te preko župana Posavca zagovara izlazak iz koalicije i ne vidim kako bi više bili partneri, ustvrdio je Kosor čija je stranka koalicijski partner u Vladi.

Šef HSLS-a je kratko obrazložio kako "ministar Kuščević treba otići iz javno poznatih razloga".

Član Predsjedništva HNS-a i saborski zastupnik te stranke Stjepan Čuraj najavio je ranije u subotu kako će HNS tražiti hitan sastanak s premijerom na kojem će predložiti smjenu ministra uprave Lovre Kuščevića kojeg mediji prozivaju zadnjih dana zbog niza afera.

(tob)

Najčitaniji članci