Obavijesti

News

Komentari 9

'Dečko mi je podmetnuo drogu u torbu i javio policiji da dilam'

'Dečko mi je podmetnuo drogu u torbu i javio policiji da dilam'
1

London: Joe Prasad, također policajac, osuđen je na sedam godina zatvora zbog kovanja urote i podmetanja dokaza. Bivšoj djevojci, također policajki, život je pretvorio u pakao

VIDEO

Policajki Nikki Yianni (30) iz istočnog Londona bivši partner pretvorio je život u pakao. U njenu torbicu podmetnuo je ecstasy i anonimno je prijavio policiji, a njezine gole fotografije poslao je kolegama na poslu kako bi je ponizio i osramotio.

Prošle godine Joe Prasad, također policajac, osuđen je na sedam godina zatvora, javlja Daily Mail.

- Nikada ne bih pomislila da bi ijedno živo biće moglo učiniti drugome ono što je meni Joe napravio.  Pokazao mi je kako obiteljsko nasilje ne mora biti samo fizičko, nego i psihičko. Droga se stalno, niotkuda, pojavljivala oko mene, a ja je nikada nisam konzumirala - ispričala je Nikki.

Ironično, Prasada je upoznala davno, prije nego je uopće postala policajka i to nakon što ju je jedan bivši dečko neprestano uhodio. Prasad je bio uz nju tijekom tog teškog perioda i par se ubrzo upustio u ljubavnu vezu. No nije dugo trebalo da Prasad počne pokazivati svoje pravo lice.

Bio je ljubomoran: Poslao kolegama njezinu golu fotografiju

Jedne večeri u žaru svađe bacila je mobitel prema Prasadu, a on ga je uzeo i počeo čitati poruke.  Nakon što je pronašao poruku od kolege, Prasad je u grupi na WhatsAppu punoj policajaca postavio golu fotografiju svoje djevojke.

Bio je ljubomoran i na njenu karijeru. Nekoliko puta je anonimno dojavio policiji kako tijekom noćnih dežurstava Nikki konzumira kokain. Zbog toga su je natjerali da ide na test na droge.

Nikki kaže da joj je Prasad jednom podmetnuo drogu u torbicu dok su išli na dječji rođendan, ali i na njenoj promociji na policijskoj akademiji - srećom nitko ju nije pronašao.

U lipnju 2015. podmetnuo joj je ecstasy u torbicu i ponovno je anonimno prijavio policiji da dila drogu. Policija ju je zaustavila dok je iz trgovine izlazila s kćeri i pretresla. Nakon što su našli drogu, odveli su je u policijskoj postaju. Provela je 13 sati iza rešetki. Nije znala da joj je drogu podmetnuo Prasad te se nastavila i dalje s njim viđati.

U kolovozu 2017. nasilnik Prasad osuđen je na sedam godina zatvora zbog kovanja urote i podmetanja dokaza. Njegov brat Dominic (27), kojeg je imenovao kao pomagača, osuđen je na tri godine zatvora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca