Deda diler: Muškarcu (69) iz Zagreba našli 3,3 kg konoplje i 100 grama kokaina u stanu | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 11

Deda diler: Muškarcu (69) iz Zagreba našli 3,3 kg konoplje i 100 grama kokaina u stanu

Deda diler:  Muškarcu (69) iz Zagreba našli 3,3 kg konoplje i 100 grama kokaina u stanu
5

Količina droge, način pakiranja, digitalne vage te oduzeti novac nedvojbeno ukazuju na činjenicu da je droga bila namijenjena za daljnju preprodaju, navodi policija

VIDEO

Zagrebački policajci nakon istrage su kazneno prijavili 69-godišnjeg muškarca zbog dilanja droge. Kako navode, sumnjaju da je na još neutvrđen način nabavljao drogu zbog preprodaje, a radi se o većim količinama kokaina, konoplje i ekstrakta konoplje.

Drogu je skrivao, vagao i prepakiravao u svom stanu na području Trnja i potom je preprodavao.
 
Kako navode, pretragom stana policijski su službenici pronašli ukupno oko 109 grama kokaina pakiranog u pet plastičnih paketa, oko 3380 grama konoplje tipa droga pakirane u devet različitih paketa, oko 750 ml ekstrakta konoplje tipa droga pakiranog u trideset medicinskih šprica te dvije digitalne vage s tragovima droge.

Tijekom kriminalističkog istraživanja od osumnjičenog je oduzet i novac za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge.
 
Količina droge, način pakiranja, digitalne vage te oduzeti novac nedvojbeno ukazuju na činjenicu da je droga bila namijenjena za daljnju preprodaju, navodi policija.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11

VIDEO

U KB Sveti Duh umrlo dijete (7) tjedan nakon operacije krajnika
ŠOK U ZAGREBAČKOJ BOLNICI

U KB Sveti Duh umrlo dijete (7) tjedan nakon operacije krajnika

Dijete je, sedam dana po učinjenoj tonzilektomiji i šest dana po otpustu iz Bolnice, dovezeno bez vitalnih funkcija, odgovorili su nam iz KB Sveti Duh

Spasili radnike koji je zatrpalo gradilište, a onda počeo curiti plin. Direktor: Još utvrđujemo...
VIDEO: DRAMA U ZAGREBU

Spasili radnike koji je zatrpalo gradilište, a onda počeo curiti plin. Direktor: Još utvrđujemo...

Na radilištu u Podsljemenu spašavali su muškarce koji su ostali zatrpani. Jedan muškarac ima ozljedu ruke, a drugi ima višestruke ozljede i prijelome, neslužbeno doznajemo.
VIDEO Obračun u noćnom klubu u Vodicama: 'Skrili smo se i čuli pucanje, čovjek je bio krvav...'
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Obračun u noćnom klubu u Vodicama: 'Skrili smo se i čuli pucanje, čovjek je bio krvav...'

VODICE - Oko tri ujutro čuli smo pucnjavu u klubu u Vodicama, javlja nam čitateljica. Dodaje kako su svi u panici krenuli prema izlazu. - Kad smo pobjegli iz kluba, otišli smo u ulicu iza njega, kako bi se sakrili. Pored nas je prošao čovjek s krvavim mrljama po vratu i majici - govori čitateljica. Policija nam je potvrdila da je sinoć došlo do fizičkog obračuna u Vodicama te da su izvidi u tijeku.