News

Komentari 11

Deda diler: Muškarcu (69) iz Zagreba našli 3,3 kg konoplje i 100 grama kokaina u stanu

Deda diler:  Muškarcu (69) iz Zagreba našli 3,3 kg konoplje i 100 grama kokaina u stanu

Količina droge, način pakiranja, digitalne vage te oduzeti novac nedvojbeno ukazuju na činjenicu da je droga bila namijenjena za daljnju preprodaju, navodi policija

Zagrebački policajci nakon istrage su kazneno prijavili 69-godišnjeg muškarca zbog dilanja droge. Kako navode, sumnjaju da je na još neutvrđen način nabavljao drogu zbog preprodaje, a radi se o većim količinama kokaina, konoplje i ekstrakta konoplje.

Drogu je skrivao, vagao i prepakiravao u svom stanu na području Trnja i potom je preprodavao.
 
Kako navode, pretragom stana policijski su službenici pronašli ukupno oko 109 grama kokaina pakiranog u pet plastičnih paketa, oko 3380 grama konoplje tipa droga pakirane u devet različitih paketa, oko 750 ml ekstrakta konoplje tipa droga pakiranog u trideset medicinskih šprica te dvije digitalne vage s tragovima droge.

Tijekom kriminalističkog istraživanja od osumnjičenog je oduzet i novac za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge.
 
Količina droge, način pakiranja, digitalne vage te oduzeti novac nedvojbeno ukazuju na činjenicu da je droga bila namijenjena za daljnju preprodaju, navodi policija.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu.

Najčitaniji članci