Obavijesti

News

Komentari 53

Deset metaka za Jozu Čabraju! U KBC-u Split leže i on i njegov nesuđeni 'egzekutor' Jale (33)

Deset metaka za Jozu Čabraju! U KBC-u Split leže i on i njegov nesuđeni 'egzekutor' Jale (33)
1

Čabraja nije nosio pancirku, ali ipak je treći put preživio propucavanje, a Mario Boljat Pajkić imao je pancirku, ali se vjerojatno u tučnjavi "otkačio" čičak. To je otvorilo prostor za streljiva. Pogođen je u srce, prsa...

VIDEO

Nakon što je splitska policija privela dvojicu uključenih u pravi revolveraški obračun u Kaštelima, u kojem je 36-godišnji boksač Mario Boljat Pajkić poginuo, a dvojica su teško ranjena, polako se otkriva pozadina cijelog sukoba te detalji o događaju koji je šokirao Kaštelane u nedjelju kasno navečer.

Pokretanje videa...

Gorio auto joze čabraje 00:33


A najnevjerojatniji podatak u cijeloj ovoj kriminalističkoj priči jest da je Jozo Čabraja (29) preživio i treće propucavanje, ovaj put je pogođen s desetak streljiva! Prema našim informacijama, u bolnici je i nije životno ugrožen, a u KBC-u Split je smješten i njegov nesuđeni egzekutor: Jakov Šimić (33) zvani Jale pogođen je jednim metkom u slabine te je i njegovo stanje stabilno.

Šimića je policija prijavila zbog kaznenog djela teškog ubojstva Marija Boljata (36) zvanog Pajkić, koji je u nedjelju navečer oko 23 sata ubijen u Kaštel Kambelovcu. Iako je Boljat, koji je bio u treningu (bavio se godinama boksom) nosio pancirku, za razliku od Čabraje koji nije imao nikakvu zaštitu, pogodila su ga tri metka i na mjestu usmrtila!

Kako neslužbeno doznajemo nakon što je obavljen očevid na mjestu obračuna, kada su tragovi “fiksirani”, Boljatu se u tučnjavi koja je prethodila potezanju oružja pancirka koja i nije bila prevelika djelomično odvojila, otvorivši prostor za streljiva. “Čičak” kojim je zaštita bila fiksirana na torzu Boljata je popustio, tako da su ga meci pogodili u leđa prostrijelivši pluća, srce, vitalne organe...

Cijeli sukob je započeo nešto ranije na – plaži. Tu je došlo do fizičkog razračunavanja između Boljata, Čabraje te najmanje još jedne osobe na njihovoj strani (iako još uvijek nije službeno osumnjičen, I. B. se dovodi u vezu s cijelim događajem), dok su na drugoj bili Šimić, M. Š. (35), J. Š. (30) – iako imaju isto prezime nisu braća – te T. V. (40), koji je trenutačno nedostupan policiji.

U toj tučnjavi je Boljat zadobio ozljede glave, točnije potiljka, za sada neutvrđenim predmetom, zbog čega su 35-godišnjak i pet godina mlađi pajdaš privedeni, zbog sudjelovanja u tučnjavi. Zasad naime iz policije nisu išli s težom kvalifikacijom, no još se cijeli slučaj istražuje, kao i slučaj izgorjelog BMW-a u vlasništvu Joze Čabraje, koji je planuo u noći na utorak.

U slučaju nedjeljne pucnjave u Kaštel Kambelovcu nije pronađeno oružje, niti jedno, navodno su svi uključeni pobacali pištolje u more prije dolaska policije - na širem području obračuna je pronađeno najmanje 20 čahura! Neslužbeno, Boljat je pogođen sa streljivom kalibra 9 mm. O motivima još uvijek spekuliraju i istražitelji, no gotovo je sigurno riječ o ranijim sukobima dvije skupine pa je tako Boljat ubijen “iz bezobzirne osvete”, stav je policije i tužiteljstva.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Novi detalji potrage: Izbrisane poruke na majčinom mobitelu, slikala kćer Danku iz 3 kuta...
NOVA SAZNANJA?

Novi detalji potrage: Izbrisane poruke na majčinom mobitelu, slikala kćer Danku iz 3 kuta...

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)