Obavijesti

News

Komentari 3

Dešifrirali njene tajne znakove: Kraljica baš i ne voli Trumpa?

Dešifrirali njene tajne  znakove: Kraljica baš i ne voli Trumpa?
1

Tijekom Trumpovog posjeta Velikoj Britaniji kraljica Elizabeta II. je nosila broš koji je dobila baš od Baracka Obame. neki su u tome vidjeli određenu poruku...

VIDEO

Kraljica Elizabeta II. prošli se tjedan sastala s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom. Prevladavalo je mišljenje i da do njega neće doći zbog 1,8 milijuna ljudi koji su potpisali peticiju da se poziv poništi jer bi sastanak mogao Elizabeti II. nanijeti sramotu. Trumpa su u Velikoj Britaniji dočekali brojni prosvjednici. Oni u Londonu su mu poručili da je "noćna mora za ljudska prava". 

Iako je susret s kraljicom prošao više nego ljubazno, mediji su primijetili jedan detalj iz kojeg su zaključili da joj Trump ipak nije tako drag. Naime, dok je Trump bio u Velikoj Britaniji, kraljica Elizabeta je nosila tri različita broša. Na dan kada je Trump stigao u Veliku Britaniju, Elizabeta II. je nosila broš koji su joj dali - Michele i Barack Obama.

Broš u obliku cvijeta je izrađen 1950. godine i napravljen od žutog zlata, dijamanata i poludragog kamena ahata. Korisnici na Twitteru su odmah zaključili da to nije slučajno jer kraljica pomno bira sve detalje.

Na dan kada je Elizabeta II. primila američkog predsjednika, Trump i Melanija su kasnili. Ostavili su kraljicu Elizabetu da ih čeka na suncu. Toga dana Elizabeta II. je imala broš svoje majke koji je ona nosila na sprovodu svojeg muža i Elizabetinog oca kralja Georgea VI. 

U.S. President Donald Trump and First Lady Melania Trump stand with Britain

Tijekom zadnjeg dana posjeta Donalda Trumpa, kraljica Elizabeta je nosila broš koji je dobila kao specijalan dar iz Kanade koji je, smatraju neki bio izraz podrške kanadskom premijeru Justinu Trudeauu kojeg Trump zadnje vrijeme često kritizira, piše News.com.au.

Britain

Činjenica je i da kraljica Elizabeta II., iako je to uobičajeno, nije bila na državnoj večeri organiziranoj za Trumpa. Večera je organizirana u palači Blenheim, jedinoj koja nije u vlasništvu kraljevske obitelji ili Anglikanske crkve. Također, prinčevi Charles i William, prema pisanju The Suna nisu se htjeli susresti s Trumpom dok je bio u Britaniji nego su to prepustili kraljici Elizabeti. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'
NAPISALA SVOJE ISKUSTVO

Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'

Došli smo u popodnevnim satima, svi, ali baš svi su bili maksimalno angažirani oko moje kćeri. Do te mjere kad sam pomislila: 'Ok, ljudi, to je samo mali prst. Čemu toliki angažman, napisala je