Obavijesti

News

Komentari 16

Detalji jezive istrage: Tko ubija žene i stavlja ih u zamrzivač?

Detalji jezive istrage: Tko ubija žene i stavlja ih u zamrzivač?

Policajci su tijela pronašli prošli mjesec, a na adresu su došli jer su susjedi bili zabrinuti zbog stanara koji je tu živio. Muškarac (50) je ispitan i pušten, a policija kaže da je i dalje pod istragom...

VIDEO

Britanska policija pronašla je dvije mrtve žene u zamrzivaču u istočnom dijelu Londona. Nakon što su prošlog tjedna identificirali prvu žrtvu, poznat je identitet i drugoj. Radi se o Henriett Scuzs (34) iz Mađarske koja je nekoliko godina živjela u Velikoj Britaniji.

Podsjetimo, prva žrtva ovog strašnog zločina je Mihrican Mustafa (38), poznata i pod nadimkom Mary Jane, majka troje djece koja je živjela u Newhamu. Njen nestanak obitelj je prijavila 10. svibnja 2018. 

Policajci su tijela pronašli prošli mjesec, a na adresu su došli jer su susjedi bili zabrinuti zbog stanara koji je tu živio. No, ne navodi se da li je jedna od žena možda živjela u tom stanu. Muškarac (50) je ispitan i pušten, a policija kaže da je i dalje pod istragom, piše Mirror.

- Moramo detaljnije istražiti slučaj kako bismo dobili širu sliku. Sad pokušavamo povezati ove dvije žrtve. Da li su se poznavale, s kim su se družile, što su radile na ovom području? - rekao je detektiv Harding.

- Način na koji su umrle je zaista šokantan. Moje misle i molitve su s ožalošćenim obiteljima - rekao je Harding.

Podsjetimo, sličan slučaj dogodio se i u Portugalu kad je policija ispitivala slučaj nestanka osmogodišnje Joane Isabel Cipriano.

Leonor Cipriano u veljači ove godine izašla je iz zatvora nakon što je odslužila većinu svoje kazne. Mjesec dana kasnije, točnije 11. ožujka, zatvor je napustio i njen brat Joao Cipriano. I on je odslužio većinu kazne.

Oboje su, 2004. godine, osuđeni zbog ubojstva Joane Isabel Cipriano, Lenorine kćeri i Joaove nećakinje. 

Vidjela majku i ujaka kako vode ljubav pa ju ubili i zamrznuli?
Vidjela majku i ujaka kako vode ljubav pa ju ubili i zamrznuli?

Joana, kojoj je tada bilo osam godina, nestala je 12. rujna 2004. u portugalskom mjestu Figueira. Susjedi su je posljednji put vidjeli kad se, u večeri nestanka, vraćala iz trgovine.

 

Nakon mjesec dana potrage, majka curice i njen ujak policiji su priznali da su ubili Joanu jer ih je vidjela kako vode ljubav jedno s drugim. Prema njihovim riječima, djevojčica je doživjela šok pa ju je, kako nikome ne bi ispričala što je vidjela, ujak ubio, raskomadao i dijelove njenog tijela stavio u zamrzivač.

Javnost je u vrijeme nestanka Joane počela sumnjati u cijelu priču pogotovo u to da je majka ubila vlastitu kćer. Istraživački novinar Jorge Almeida tvrdi da su dokazi protiv Leonor i Joaoa klimavi. 

Navodno su ljudski tragovi pronađeni i u svinjcu pokraj kuće u kojoj je djevojčica živjela s majkom i ujakom, ali nije se nikako moglo utvrditi je li to uistinu Joana. Tijelo djevojčice nikad nije pronađeno, a ove godine, nakon izlaska iz zatvora, i majka i ujak su ipak opovrgnuli da imaju bilo kakve veze s ubojstvom.

Hrvatsku je potresao slučaj Jasmine Dominić (23) čije tijelo su pronašli u obiteljskoj kući u zamrzivaču nakon 19 godina.

Pokretanje videa...

01:29
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 16

VIDEO

Iranski predsjednik je mrtav!
SRUŠIO SE HELIKOPTER

Iranski predsjednik je mrtav!

Loše vremenske prilike ometale su spasilačke službe da dođu do mjesta gdje se prisilno sleitio helikopter u kojem je bio iranski predsjednik

Jako grmljavinsko nevrijeme i obilna kiša nad Europom, past će i tuča. Na snazi meteoalarm
PRIPREMITE KIŠOBRANE!

Jako grmljavinsko nevrijeme i obilna kiša nad Europom, past će i tuča. Na snazi meteoalarm

Meteorolozi Državnog meteorološkog zavoda prognoziraju kako će u ponedjeljak biti promjenjivo i nestabilno vrijeme
U padu helikoptera poginuo je iranski predsjednik. Vladimir Putin izraazio sućut Iranu
IRANSKI PREDSJEDNIK JE MRTAV

U padu helikoptera poginuo je iranski predsjednik. Vladimir Putin izraazio sućut Iranu

Iranski predsjednik Ebrahim Raisi poginuo je u padu helikoptera, potvrdila je iranska državna televizija i potpredsjednik te zemlje