News

Komentari 85

Detalji nesreće kod V. Gorice: Vozačica (77) udarila u znak pa u krivom smjeru vozila 1,2 km!

Detalji nesreće kod V. Gorice: Vozačica (77) udarila u znak pa u krivom smjeru vozila 1,2 km!

Nakon 1,2 kilometra vožnje u krivom smjeru, naletjela je na bočnu stranu auta 55-godišnjaka, koji ju je htio izbjeći pri čemu se zabio u rubni kamen. Niti nakon ovog sudara ona nije stala, zaustavili su je 20 minuta kasnije

Zagrebačka policija nam je ispričala detalje nesreće koja je u utorak oko 9.45 na obilaznici Velike Gorice izazvala pravi kaos.

Istu je prouzročila 77-godišnjakinja u Audiju zagrebačkih registracija, koja je prvo sletjela s ceste u metalni stupić prometnog znaka. Na taj stupić zatim je naletio drugi auto kojim je upravljao 47-godišnjak.

Vozačica se u tom nekontroliranom kretanju okrenula u suprotni smjer i nastavila tako voziti punih 1,2 kilometra. Tada je udarila bočnu stranu nadolazećeg auta 52-godišnjaka, koji ju je pokušao izbjeći zbog čega je naletio na rubni kamen.

77-godišnjakinja se ni nakon drugog sudara nije zaustavila, nastavivši vožnju, pri čemu su je policijski službenici zaustavili tek 20 minuta kasnije.

- Vozačica (77) upravljala je Audijem A3 zagrebačkih registracija, pri čemu je sletjela van kolnika na meki teren sa zapadne strane. Tom prilikom udarila je metalni nosač prometnog znaka. Na taj nosač je tada naletio drugo vozilo kojim je upravljao 47-godišnjak koji se kretao lijevom prometnom trakom u smjeru juga. Vozačica je zatim u svom tom nekontroliranom kretanju prešla preko razdjelnika kolnika, što znači da je vozila u suprotnom smjeru. Takvu vožnju nastavila je idućih 1200 metara, nakon čega je naletjela na desnu bočnu stranu teretnog vozila kojim je upravljao 55-godišnjak. On ju je pokušao izbjeći pri čemu je naletio na rubni kamen sa strane. Nakon tog naleta, vozačica se nije zaustavljala, te su je policijski službenici zaustavili 20 minuta kasnije na raskrižju s Avenijom Pape Ivana Pavla II - rekli su nam iz PU zagrebačke.

U nesreći u kojoj su dakle sudjelovala tri vozila, srećom nije bilo ozlijeđenih, odnosno, nastala je samo materijalna šteta.

Najčitaniji članci