Obavijesti

News

Komentari 18

Detalji nesreće u Kalinovici: Vozač Mercedesa je naletio na motociklista koji ga je pretjecao

Detalji nesreće u Kalinovici: Vozač Mercedesa je naletio na motociklista koji ga je pretjecao
4

Dijelovi motocikla bili su rasuti dvadesetak metara od mjesta udarca u odvodni kanal. Motociklista (61) udarac je odbacio u obiteljsko dvorište gdje je udario u ogradu i auto te preminuo

VIDEO

Zagrebačka policija izvijestila je da je prometnu nesreću u Kalinovici u kojoj je u nedjelju poginuo motociklist skrivio vozač automobila.

Podsjetimo, prizor na mjestu nesreće bio je stravičan, dijelovi motocikla bili su razasuti dvadesetak metara od mjesta udarca u odvodni kanal i mostić. Vozača motocikla udarac je odbacio u obiteljsko dvorište gdje je udario u žičanu ogradu i dostavni automobil te preminuo.

Muškarac (50) je 31. srpnja oko 15.25 sati u Kalinovici upravljao automobilom marke Mercedes GLA 400 D njemačkih nacionalnih oznaka te se kretao Karlovačkom cestom u smjeru sjeveroistoka. Dolaskom do kućnog broja 2 naletio je na motocikl marke Honda SC51 zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 61-godišnjak, a koji je na dozvoljenom mjestu pretjecao navedeni osobni automobil.

Uslijed naleta motocikl se nastavio nekontrolirano kretati te je sletio u odvodni kanal. U prometnoj nesreći smrtno je stradao 61-godišnjak, a tijelo je prevezeno u  Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Očevid je uz stručnu pomoć Ekipe za očevid Policijske uprave zagrebačke obavila zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Novom Zagrebu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Da je kobno bilo pretjecanje ispričao nam je čitatelj, koji se jučer našao na mjestu nesreće.

- Motociklist se kretao iz smjera Klinča sela prema Lučkom. Obilazio kolonu vozila. Jedno vozilo iz kolone po saznanjima je isto krenulo u pretjecanje i vozač motocikla ga je izbjegavao, no udario je u rubni kamen kolnika, zatim i u odvodni kanal - ispričao je čitatelj.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a