News

Komentari 72

Detalji strave u Šarengradu: Sinovi su po glavi i tijelu zatukli majku, ranije su je zlostavljali

Detalji strave u Šarengradu: Sinovi su po glavi i tijelu zatukli majku, ranije su je zlostavljali

Sudac istrage prihvatio je prijedlog DORH-a da se braći odredi istražni zatvor zbog utjecaja na svjedoka i opasnosti ponavljanja sličnog dijela

Državno odvjetništvo objavilo je stravične detalje teškog ubojstva koje su u četvrtak dogodilo u Šarengradu, a gdje su dvojica sinova optužena da su zatukli majku. 

"Postoji osnovana sumnja da su 29. travnja 2021. oko 18,30 sati u Šarengradu, 27-godišnji osumnjičenik i 34-godišnji osumnjičenik, zajedno i po prethodnom dogovoru, u dvorištu obiteljske kuće pričekali majku (1964.); koju su prethodno verbalno i fizički zlostavljali; a kada je ona ušla u dvorište, koristeći njezino povjerenje jer nije očekivala njihov dolazak i napad, nakon prepirke, u cilju da ju usmrte zadali joj više udaraca u predjelu glave i tijela. Majka je ubrzo preminula uslijed nanesenih joj višestrukih ozljeda glave", objavilo je Županijsko državno odvjetništvo u Vukovaru. 

Sudac istrage prihvatio je prijedlog DORH-a da se braći odredi istražni zatvor zbog utjecaja na svjedoka i opasnosti ponavljanja sličnog dijela. 

Najčitaniji članci