News

Komentari 40

'Prvo smo ja i policajci ugledali noge, na kraju mrtvog čovjeka'

'Prvo smo ja i policajci ugledali noge, na kraju mrtvog čovjeka'

Dečki s policije i ja smo našli noge. Gledali smo odakle je eksplozija mogla doći, što se dogodilo s kamionom. Na kraju smo vidjeli mrtvog čovjeka tu, ispričao je vlasnik kuće Milan Basara

U karlovačkom prigradskom naselju Popović Brdo jutros oko 2.55 sati čula se jaka eksplozija, a kako je izvijestila policija, radi se o eksploziji parkiranog teretnog vozila. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Policija je naknadno izvijestila kako se sumnja da je tijekom eksplozije smrtno stradala jedna osoba. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Zvao me susjed u pet do 3. Došao sam tu. Bila je policija. Dečki s policije i ja smo našli noge. Gledali smo odakle je eksplozija mogla doći, što se dogodilo s kamionom. Na kraju smo vidjeli mrtvog čovjeka tu. Sad je sve na policiji, da utvrdi očevidom, tko je, što je - ispričao je vlasnik kuće Milan Basara koji se bavi drvima i kaže da ne zna zašto bi netko postavio eksploziv ispod kamiona.

Predsjednik Mjesnog odbora Popović Brdo Viktor Blažević rekao je Hini da su uslijed eksplozije popucala stakla na nekoliko kuća i da su stanovnici u šoku. 

- Kamionet je raznesen i to baš nasuprot moje kuće - rekao je Blažević.

Policija od noćas čuva sve oko mjesta eksplozije, ne diraju se ni krhotine ni drugi po cesti razbacani predmeti.

Blažević je rekao da je sada sve mirno, da nema razloga za paniku, ali da je uznemiren te da se čeka policijski očevid.

Još nije poznato radi li se o podmetnutom eksplozivu ili zapaljenju vozila. Na mjestu eksplozije slijedi očevid i daljnje kriminalističko istraživanje, navodi karlovačka policija.

Najčitaniji članci