Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
4 komentara

Dianin ponos: 'Imam Down, ali radim u kafiću i to me veseli...'

Majka Domenice Lawson vodi centar za ljude s posebnim potrebama. Pomaže im uklopiti se i živjeti što normalnijim životom. U centru im pružaju priliku da se uče raznim poslovima...

Foto: Twitter
4 komentara

Domenica Lawson, kumče princeze Diane, danas je 24-godišnja djevojka koja je nedavno dobila prvi posao. Domenica je rođena s Downovim sindromom, a njena majka bila je dobra prijateljica pokojne princeze. Lawon povremeno radi kao konobarica u kafiću, a njena majka Rosa Monckton pohvalila se fotografijom na društvenim mrežama.

- Domenica je danas primila prvu plaću. Ne mogu biti ponosnija. Hvala ti - napisala je mama Rosa.

Monckton vodi centar za ljude s posebnim potrebama. Pomaže im uklopiti se i živjeti što normalnijim životom. U centru im pružaju priliku da se uče raznim poslovima. Takvu priliku dobila je i Domenica, u suradnji s lokalnom caffe barom u kojem je ubrzo postala omiljena zaposlenica.

- Govorili su nam da Domenica možda neće nikada hodati ni pričati. Danas je ples jedan od njenih omiljenih hobija. Prilika da par sati dnevno radi i da dobije plaću za to je sjajna za nju. Hvala osoblju Pavilion Garden Cafea što joj to omogućuju - rekla je Rosa.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message