Obavijesti

News

Komentari 4

Digitalna strategija 24sata hit konferencije u Johannesburgu

Digitalna strategija 24sata hit konferencije u Johannesburgu
1

Glavni urednik 24sata Goran Gavranović i voditelj video odjela Matej Lončarić stručnjacima iz cijelog svijeta predstavili su digitalnu strategiju 24sata na konferenciji 'DM Africa'

VIDEO

24sata aspolutni je hit dvodnevne konferencije 'Digital Media Africa 2016' koja se održava u Johannesburgu od 28. do 30. rujna.

-  S ekipom 24sata odlično smo se zabavili na konferenciji u Beču. Stvari koje 24sata radi s videom su jako zanimljive i svi skupa možemo puno naučiti iz vašeg iskustva, odnosno kako se mogu raditi zanimljive stvari bez skupe opreme i studija, uz malo kreativnosti i entuzijazma novinara - kazao je u Facebook javljanju uživo Ralf Ressmann, direktor konferencije.

Uživo iz Johannesburga: Top stručnjaci u digitalu na radionici 24sata #DMAfrica2016

Posted by 24sata on Wednesday, September 28, 2016

Glavni urednik 24sata Goran Gavranović i voditelj video odjela Matej Lončarić u srijedu su stručnjacima iz cijelog svijeta predstavili digitalnu strategiju 24sata, fokusirajući se na video sadržaje kao budućnost digitalizacije medija. Koliki je interes posjetitelja bio, svjedoči i činjenica da je prezentacija prebačena u veću prostoriju, koja je bila dupkom ispunjena.

Nakon odslušane prezentacije, medijski profesionalci ostali su zapanjeni impresivnim brojkama koje ruše sve digitalne platforme 24sata. Posebno su ih oduševili Facebook live prijenosi, među kojima treba istaknuti uspješan projekt Euro 2016. Javljanja uživo iz Francuske, Hrvatske, ali i ostatka svijeta svakog dana pratile su stotine tisuća ljudi, a konačne brojke govore o milijunskim pregledima.

Svakog dana 24sata ima od pet do sedam Facebook javljanja uživo, a na mjesečnoj razini brojke redovito prelaze šest milijuna pregleda. Kada se tome pridodaju video specijali i video vijesti, digitalne platforme 24sata apsolutni su rekorderi u regiji, gledaniji čak i od nekih televizija. To je ujedno bio i zaključak današanje prezentacije, održane pod motom "Mobile was the first screen, TV was the second", poručujući time da su mobilne plaftorme budućnost, ostavljajući iza sebe televiziju.

Oduševljeni sudionici konferencije zatrpali su Twitter pozitivnim komentarima.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra

Liječnici u Vinogradskoj izveli prvi put ovaj zahvat: Pacijentici smo zaledili tumor u dojci
NOVI USPJEH HRVATSKIH LIJEČNIKA

Liječnici u Vinogradskoj izveli prvi put ovaj zahvat: Pacijentici smo zaledili tumor u dojci

Pacijentica je preživjela već puno operacija i rekla da više nikad u životu ne želi otići ni na jednu. Bila je presretna što sad nije morala - otkrila nam je dr. Bolanča Čulo
Počinju pregovori: Plenković ne da Ninu i Davora iako DP hoće i kulturu. Evo što je još na stolu...
OTKRIVAMO POČETNE POZICIJE

Počinju pregovori: Plenković ne da Ninu i Davora iako DP hoće i kulturu. Evo što je još na stolu...

Domovinski pokret želi 20 posto funkcija, što znači 11 državnih tajnika i barem tri ministarstva, ali i slobodne ruke za svoje politike: "Nećemo dati da nam HDZ uvali ono što godinama nije riješeno da trpimo udarce."