Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Dječak pao s 2. kata: Zadobio višestruke prijelome lubanje...

U subotu oko 10.30 sati dijete je palo sa zgrade u Ulici Božidara Adžije u Zagrebu. Dječak ima tri i pol godine i zadobio je ozljede opasne po život i trenutno je operaciji u Klaićevoj bolnici

Zagreb: Dijete je palo s balkona u zgradi u Ulici Božidara Adžije
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
135 komentara

Kako smo saznali iz Klaićeve bolnice, dječak je u 13 sati bio na operaciji. Ima ozljede opasne po život.

- Riječ je o kraniocerebralnoj ozljedi sa višestrukim prijelomima lubanje. Ima i stabilnu ozljedu vratne kralježnice i ozljede pluća. Nakon operacije ide u intenzivnu njegu na daljnje liječenje i opservaciju - kazao nam je ravnatelj Klinike za dječje bolesti Zagreb prof.dr.sc. Goran Roić. 

Zagreb: Dijete je palo s balkona u zgradi u Ulici Božidara Adžije | Autor: Marko Prpic/PIXSELL Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Podsjetimo, riječ je o dječaku starosti tri i pol godine koji je pao je s drugog kata zgrade u Ulici Božidara Adžije u Zagrebu.

Čitatelj nam je kazao kako se sve odigralo oko 10.30 sati. 

- Išao sam do frizera. Vidio sam dijete kako pada, jako je udario u beton. Dijete nakon pada bilo živo, roditelji su se spustili u roku od sekunde i pozvali Hitnu koja je brzo stigla - govori čitatelj.

Foto: 24sata/24sata

Dodaje kako su mu liječnici pružili prvu pomoć i provjerili puls, a nakon toga stavili su ga na nosila i odmah odveli u bolnicu.  

- Čuo sam krikove od mame dok su silazili, a kad su sišli dolje jecali su. Otac je također bio u šoku, čitavo vrijeme se držao za glavu - rekao nam je čitatelj.

>>> Uskoro više...

Možda vas zanima i ovo:
Message