News

Komentari 0

Dilao drogu pred školom pa ju progutao kad je došla policija

Riječ je o osobi koja je od ranije poznata kao uživatelj opojne droge, a koju je u srijedu zaustavila policija nakon što je obaviještena da kod Desete osnovne škole prodaje djeci drogu

Nakon što ga je policija zaustavila zbog navodne prodaje droge djeci ispred jedne mostarske osnovne škole, D.P. (41) iz Mostara progutao je dvije prozirne vrećice u kojima se nalazila bijela praškasta tvar, doznaje se u četvrtak iz MUP-a HNŽ-a.

Riječ je o osobi koja je od ranije poznata kao uživatelj opojne droge, a koju je u srijedu zaustavila policija nakon što je obaviještena da kod Desete osnovne škole prodaje djeci drogu.

Nakon policijskog zaustavljanja, D.P. je progutao dvije prozirne vrećice u kojima se nalazila bijela praškasta tvar te je potom odveden na Interni odjel bolnice Bijeli brijeg gdje je zadržan na promatranju, stoji u priopćenju policije Hercegovačko-neretvanske županije u kojem dodaju kako su na teren kod X. osnovne škole izišli nakon dojave građana da osoba na motociklu djeci prodaje drogu.

Najčitaniji članci