News

Komentari 4

Dio tramvaja pao je na auto u Zagrebu: 'Da je bilo na šajbu, vozač se ne bi dobro proveo'

Dio tramvaja pao je na auto u Zagrebu: 'Da je bilo na šajbu, vozač se ne bi dobro proveo'

Tramvajske linije bile su u prekidu u srijedu prijepodne na relaciji od Maksimira do Dubrave. Oštetila se naponska mreža i s jednog tramvaja je otpao pantograf i oštetio auto. Nema ozlijeđenih

Bili smo tri auta iza, odjednom je nešto zaiskrilo i otpao je neki dio tramvaja. Malo je ogreban branik jednom vozaču, da mu je palo na šajbu, ne bi se dobro proveo, ispričala je čitateljica. 

Tramvajske linije su u srijedu ujutro bile su u prekidu nakon oštećenja naponske mreže na Maksimirskoj cesti. Kako saznajemo, promet je zaustavljen samo na relaciji Maksimir-Dubrava. Otpao je pantograf s tramvaja broj 7 i oštetio jedan automobil. 

- Zbog oštećenja naponske mreže na Maksimirskoj cesti, tramvajski promet obustavljan je na relaciji Maksimir-Dubrava. Između Dupca i Dubrave tramvaji prometuju kroz spremište Dubrava, dok u smjeru istoka linije 4, 5, 7, 11 i 12 prometuju do Maksimira. Servisna ekipa je na terenu te intenzivno radi na otklanjanju oštećenja i ponovnoj uspostavi prometa - stoji u ZET-ovom priopćenju. 

 

Najčitaniji članci