News

Komentari 7

Direktor NK Istre pijan razbio automobil pa pobjegao policiji

Direktor NK Istre pijan razbio automobil pa pobjegao policiji

Sazonov se Hondom zabio u parkirani Twingo koji je odbacio u dvorište kuće. Zatim se obio i udario u stup rasvjete. Nije pričekao ni policiju već je pobjegao s mjesta

Direktor nogometnog kluba Istra 1961, Andrej Sazonov (45) skrivio je u utorak navečer prometnu nesreću nakon koje se udaljio ne pričekavši policiju. I to nije sve. Najpopularniji Rus u Puli bio je pod utjecajem alkohola. Koliko je točno popio ne zna se, no nakon što su ga policajci nešto kasnije ipak pronašli u njegovom stanu izmjereno mu je 1,34 promila. Zbog svega toga 'zaradio' je prijavu zbog vožnje u pijanom stanju, izazivanja nesreće sa znatnom materijalnom štetom te bijega s mjesta nesreće.

Sazonov se u utorak oko 19.20 sati vozio preko predjela na Vidikovcu u Puli. Kako je bio pijan nije imao kontrolu nad Hondom kojom je upravljao te je udario u parkirani Renault Twingo. Od siline udarca odbacio je Twingo, koji je doduše bio nepropisno parkiran, u dvorište obližnje kuće. Sazonova se Honda odbila i udarila u stup javne rasvjete, no on nije pričekao policiju te se s tako oštećenim automobilom odvezao prije dolaska policije. 

Renault je vlasništvo 28-godišnjakinje iz Pule i gotovo je potpuno uništen, a šteta se procjenjuje na oko 50 tisuća kuna. I vlasnica Twinga je također prijavljena - zbog nepropisnog parkiranja.

Najčitaniji članci