Obavijesti

News

Komentari 45

Dirljivo! Sijamski blizanci prvi put ugledali jedan drugome lice

Dirljivo! Sijamski blizanci prvi put ugledali jedan drugome lice
2

DIRLJIVO: Mališani su od iznenađenja jedan drugog gledali otvorenih usta. Jednogodišnja braća Jadon i Anias su bila spojena glavama, a liječnici su ih operirali 27 sati

VIDEO

Jadon i Anias McDonald, sijamski blizanci koje su liječnici razdvojili u listopadu prvi put su jedan drugog pogledali u lice, a dirljivi trenutak je ovjekovječen fotografijom.

Mališani su od iznenađenja jedan drugog gledali otvorenih usta. Braća su bila spojena glavama, a liječnici su ih operirali 27 sati. Jadon se izvrsno oporavlja i vesela je beba puna energije, ali Anais, koji je i prije operacije imao više problema, još se bori s infekcijama i virusima. Liječnici smatraju da braću ne treba dodatno traumatizirati i razdvajati jer smatraju da će Jadenova pozitivna energija pomoći Aniasu da se brže oporavi. 

Osim što su se braća prvi put pogledala u oči, roditelji su ih prvi put mogli primiti u naručje. Jadena su mogli prigrliti odmah nakon operacije, ali morali su pričekati da bi primili Aniasa jer je zbog komplikacija bio spojen na brojne cjevčice.

- 13 mjeseci sam sanjala o ovom trenutku. Pogledala sam Jadenovo lice i vidjela ga na posve nov način. Jedan od najznačajnijih trenutaka u mom životu - opisala je Nicole McDonald na društvenoj mreži gdje je i dokumentirala cijeli proces jer skupu operaciju obitelj pokušava financirati preko GoFundMe kampanje. Operacija je trajala 27 sati, a McDonaldi će je morati platiti 2,5 milijuna dolara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.