News

Komentari 34

'Divlji Neno' opet iza rešetaka, vozio je pijan i odbio alkotest. Iz zatvora je izašao na Badnjak

'Divlji Neno' opet iza rešetaka, vozio je pijan i odbio alkotest. Iz zatvora je izašao na Badnjak

Nasilnik koji prijeti susjedima, "rekorder" u pijanim vožnjama bez dozvola i općenito problematični Nenad Vukašinović (51) i ovaj put je vozio neregistrirani automobil. Ulovili su ga u mjestu Trema i poslali u Bjelovar

Nenad Vukašinović, poznatiji kao 'divlji Neno', opet je s druge strane brave. Križevačka policija ga je u srijedu oko 10 sati zaustavila u njegovom uobičajenom "šaranju“ prometnicama Koprivničko-križevačke županije, na kojima je redovito, kao i u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. 

Iz PU koprivničko-križevačke su nam potvrdili da je 51-godišnji vozač neregistriranog vozila zaustavljen u naselju Trema na križevačkom području. 

POGLEDAJTE VIDEO

- Vozač je bio pod vidljivim utjecajem alkohola i odbio je alkotest, te je po žurnom postupku priveden na Prekršajni odjel bjelovarskog Općinskog suda. Određeno mu je zadržavanje u trajanju od 15 dana i nakon odluke suda predan je u bjelovarski zatvor - kazala nam je glasnogovornica PU koprivničko-križevačke Dijana Žagar. 

Time Vukašinović nastavlja rušiti svoje crne rekorde u broju uhićenja. Već je naredao stotinu uhićenja i "podebljao" odlaske u zatvor na gotovo 60 puta. Uskoro bi mogao ući u antologiju domaćih prekršitelja prometnih prekršaja, jer vozi automobil ili traktor bez jedne šake i samo s dva prsta na drugoj ruci. Invalidom je postao prije više od 15 godina kad mu je berač kukuruza, kojeg je pijan odštopavao, odrezao šaku jedne ruke. Nakon oporavka učinio je isto i tad je ostao bez tri prsta. 

Podsjetimo, prošli tjedan na Badnjak izašao je iz zatvora i već je idućeg dana viđen na bjelovarskoj tržnici gdje se slikao ispred automobila koji vozi. Radi se o Opelu koji nije registriran i nema osiguranja, a umjesto propisanih registarskih oznaka, ovaj 51-godišnji prometni nasilnik je stavio svoje, improvizirane, na kojima je hrvatski grb i kemijskom olovkom napisano “KC-KŽ - tablice izgubljene“.
U Prgomelju je strah i trepet ne samo zbog vožnje u pijanom stanju, već i zbog brojnih prijetnji i paleža. Tako je susjedi zapalio štagalj, zbog čega je u zatvoru proveo 18 mjeseci.
 

Najčitaniji članci