Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Divlji psi grizli je po tijelu, spasili je njeni šarplaninci

Draga Stojić (55) iz Jošana ima ugrize po leđima, vratu, rukama i nogama. Krikove su čuli njeni šarplaninci Bedo i Soko te otjerali podivljale pse

M.Čuljat/Pixsell
Foto: M.Čuljat/Pixsell

Bila sam s ovcama i kravama istočno od kuće prije tjedan dana. Prolazeći oko 10 sati uz jamu u koju vojska baca ostatke hrane, iskočila su dva psa i nasrnula na mene. Onako prestravljena počela sam zapomagati dok su me grizli. Krikove su čuli moji šarplaninci Bedo i Soko te me spasili - rekla je Draga Stojić (55) iz Jošana kod Udbine za Večernji list. Draga se sama liječila od ugriza. Dva dana kasnije posjetila je liječnika, a putem su uslijedio i drugi napad.
- Na putu do glavne ceste nasrnulo je na mene desetak pasa. Jedva sam se obranila kamenjem. Vlasnik mi se i dalje prijeti kao i ostalim susjedima Srbima jer mu treba zemlja za njegove ovce - rekla je Draga koja ima ugrize po leđima, vratu, rukama i nogama. Dodala je da joj je vlasnik pasa govorio kako će proći gore od strine Danice Dražić (76) koju je prije mjesec dana čopor od sedam pasa rastrgao nasmrt. Troje zvijeri su ubili, a četvero navodno još traže.

Možda vas zanima i ovo:
Message