News

Komentari 67

Dječak (13) Rimcu na Facebooku poslao crtež Nevere, a Matin odgovor oduševio stotine ljudi

Dječak (13) Rimcu na Facebooku poslao crtež Nevere, a Matin odgovor oduševio stotine ljudi

Predlažem da malo vidiš po YouTubeu kako se rade 3D modeli i da se educiraš u tom smjeru. Nadam se da ćeš onda dizajnirati buduće Bugattije i Rimac aute! Sretno ti, napisao je Mate

Mate Rimac ovog tjedna na Facebooku je objavio nove fotografije i snimke Nevere.

U komentarima mu se javio dječak (13) koji je podijelio crtež automobila i pitao Matu kako mu se sviđa.

- Mate Rimac, zanima me sviđa li ti se. Kad bih to znao puno bi mi značilo. Predstavljam ti moj dizajn Rimac c3 coupea - napisao je dječak uz detaljan crtež.

Rimac je ubrzo odgovorio dječaku.

- Jako lijep posao. Sviđa mi se da si primijenio naše 'Design DNA' elemente - kravatu na boku auta, dizajn prednjeg kraja Nevere... Super si to primijetio! Samo mi nije baš jasan ispuh iza. Skica je samo jedan mali dio ukupnog procesa dizajna auta, ali vidim da imaš smisla za to - odgovorio je Rimac te savjetovao dječaku da se još educira i postane dizajner.

- Predlažem da malo vidiš po YouTubeu kako se rade 3D modeli i da se educiraš u tom smjeru. Uz deset godina puno rada i truda, možeš biti dizajner do svoje 23. godine. Nadam se da ćeš onda dizajnirati buduće Bugattije i Rimac aute! Sretno ti - napisao je Mate.

Matina reakcija oduševila je stotine ljudi, koji su mu lajkali komentar.

- Bravo. Napokon normalan i motivirajući poduzetnik", "Bravo, to je poduzetnik", "Svaka ti čast. Stvarno si čovjek. Tako se motivira", "Bravo majstore. Podrška velikih i utjecajnih ljudi poput tebe je svakako potrebna ljudima poput ovog mladog i perspektivnog dječaka -  pisali su pratitelji Rimcu čija se reakcija na dječakov crtež širila i drugim društvenim mrežama.

Najčitaniji članci