Obavijesti

News

Komentari 24

Pronašli nestalog autističnog dječaka (14) iz Zagreba

Pronašli nestalog autističnog dječaka (14) iz Zagreba
2

Sestra autističnog dječaka javila nam je da je Marko, koji se jutros udaljio iz škole u zagrebačkoj Dubravi, pronađen...

VIDEO

Marko, koji se jutros udaljio iz škole u Dubravi, je pronađen, javlja obitelj.

Podsjetimo, Patricija Crnić (18) objavila je ranije na Facebooku kako joj je brat Marko (14), koji ima autizam, pobjegao iz škole jutros u 8:30. 

Sestra je molila ljude ako su ga vidjeli da joj se jave:

- On vam ima blaži oblik autizma i sve razumije. Ako ga sretnete zazovite ga imenom i recite mu da ga seka traži. Probajte ga zadržati razgovorom i ako možete nazovite me na broj koji sam objavila. Sa mnom ima najbolju komunikaciju – kazala nam je Patricija. Ovo dodaje nije prvi puta da je pobjegao iz škole.

- Već je to napravio prije par mjeseci. Problem nije u učiteljicama nego u vratima. Imaju dva ulaza. Jedan mali koji izgleda nije bio ni zaključan i glavni gdje on sa svojih 170 centimetara bez problema stisne gumb za izlaz – kaže nam Patricija.

Opisala je i kako je jutros nestao.

- Tata ga je uredno doveo u školu. Sjedio je u hodniku i prijatelj iz razreda je rekao gle došao je Marko. Kako su učiteljice okrenule leđa tako je on nestao. Ravnateljica je žena u godinama, a on je prilično brz i lako šmugne – kaže Patricija, a nestanak je bio prijavljen i policiji. Na sreću, sve se dobro završilo i Marko je pronađen.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.