News

Komentari 203

Dječak sa 8 g. počeo mijenjati spol: Znao je da želi biti curica

Dječak sa 8 g. počeo mijenjati spol: Znao je da želi biti curica

SAD: Thomas Lobel (11) je svojim majkama lezbijkama rekao kako je djevojčica kada je imao samo tri godine. S osam godina je već počeo uzimati hormone

Thomas Lobel (11) iz Kalifornije već je s tri godine svojim majkama rekao kako želi biti djevojčica. Dok je navršio osam počeo je uzimati hormone kako bi promijenio spol. 

Majke lezbijke, Pauline Moreno i Debra Lobel, kažu kako su ih mnogi zbog toga kritizirali, ali nisu imale izbora.

- Prijatelji i rodbina su nam govorili kako ćemo mu uništiti život. No liječnici su nas upozorili kako su djeca koja imaju poremećaj spolnog identiteta, ako se promjena spola odgađa, sklona samoubojstvu - rekla je Pauline Moreno. Dodala je i kako je cijela situacija i njima bila čudna iako one dobro znaju što to znači biti drugačiji.

Majke su objasnile kako je Thomas s tri godine naučio znakovni jezik jer je imao govornih smetnji, a prvo što im je rekao bilo je 'Ja sam djevojčica'. Liječnici su mu dok je imao sedam godina dijagnosticirali poremećaj spolnog identiteta, a s osam je počeo hormonsku terapiju.  

- Promjena iz Thomasa u Tammy bila je brza. Bila je gotovo trenutna - kažu majke. One su se vjenčale 1990. godine, a osim Tammy imaju još djece i unuke, piše Daily Mail

Najčitaniji članci