News

Komentari 48

Djelatnika Čistoće je prignječio kamion za odvoz, susjedi ga spasili: 'Vikao je da će umrijeti'

Djelatnika Čistoće je prignječio kamion za odvoz, susjedi ga spasili: 'Vikao je da će umrijeti'

On je cijelo vrijeme bio svjestan i zapomagao je da će umrijeti i da će ostati bez noge. Bio je u šoku i tražio je da mu nazovu sina, rekla je jedna od susjeda koja je svjedočila ovoj strašnoj nesreći

U zagrebačkim Mikulićima je oko 15.50 teško ozlijeđen jedan djelatnik Čistoće. Kako doznajemo od očevidaca, prignječilo ga je komunalno vozilo. 

Nesretnom muškarcu u pomoć su pritekli susjedi iz obližnjih kuća koji su čuli udarac i zapomaganje i odmah istrčali na ulicu. Čovjeku je desna noga obilato krvarila, a susjedi su mu podvezali nogu i tako mu praktički spasili život do dolaska Hitne pomoći.

- Nitko od susjeda nije vidio što se točno dogodilo, ali smo čuli snažan udarac i onda zapomaganje. Uzeli smo zavoje i podvezali smo mu nogu, desna noga mu je bila zgnječena. Hitna je došla vrlo brzo, kroz nekih pet minuta. On je cijelo vrijeme bio svjestan i zapomagao je da će umrijeti i da će ostati bez noge. Bio je u šoku i tražio je da mu nazovu sina. Sin mu je ubrzo i došao tu, a zatim ga je Hitna odvezla. Došla je onda i policija - rekla nam je jedna od susjeda.

Teško ozlijeđenog radnika Hitna pomoć je prevezla u bolnicu, a kako neslužbeno doznajemo, do nesreće je došlo dok se vozio na stražnjem dijelu kamiona Čistoće obavljajući svoj redovan posao.

- Oko 15:50 dobili smo dojavu da je došlo do prometne nesreće u Mikulićima, ali i do ozljede na radu kada je djelatnik Čistoće zadobio teže tjelesne ozljede. Očevid je još uvijek u tijeku, a ozlijeđeni je poslan na liječenje u KB Sveti duh i trenutno nemamo saznanja o ozbiljnosti njegovih ozljeda - rekli su nam iz PU zagrebačke.

Najčitaniji članci